Δυο επαγγελματίες παίκτες του LoL εκδιώχθηκαν από το LCS

Η Riot Games απέβαλε δύο παίκτες από το Challenger Series εξαιτίας της ακραίας τους in-game συμπεριφοράς. Οι παίκτες τους οποίους απέβαλε η Riot είναι οι Alfonso Aguirre «Mithy» Rodriguez και Erlend «Nukeduck» Hold. Σύμφωνα με την αναφορά, o Rodriguez συχνά προσέβαλε συμπαίκτες του είτε βρίζοντάς τους είτε κάνοντας ρατσιστικά σχόλια. Επίσης, σε περισσότερα από το 30% των παιχνιδιών που έπαιξε τον τελευταίο μήνα κατέληξε οι συμπαίκτες του να τον αναφέρουν στο «δικαστήριο». Τέλος, σε περισσότερες από 30 αναφορές «δικαστηρίου» ο «Mithy» φέρεται να έχει εγκαταλείψει παιχνίδια κατά τη διάρκειά τους. Για παρόμοιους λόγους αποβλήθηκε και ο «Nukeduck». Μετά την αποβολή […]

Η Riot Games απέβαλε δύο παίκτες από το Challenger Series εξαιτίας της ακραίας τους in-game συμπεριφοράς.

Οι παίκτες τους οποίους απέβαλε η Riot είναι οι Alfonso Aguirre «Mithy» Rodriguez και Erlend «Nukeduck» Hold. Σύμφωνα με την αναφορά, o Rodriguez συχνά προσέβαλε συμπαίκτες του είτε βρίζοντάς τους είτε κάνοντας ρατσιστικά σχόλια. Επίσης, σε περισσότερα από το 30% των παιχνιδιών που έπαιξε τον τελευταίο μήνα κατέληξε οι συμπαίκτες του να τον αναφέρουν στο «δικαστήριο». Τέλος, σε περισσότερες από 30 αναφορές «δικαστηρίου» ο «Mithy» φέρεται να έχει εγκαταλείψει παιχνίδια κατά τη διάρκειά τους. Για παρόμοιους λόγους αποβλήθηκε και ο «Nukeduck».

Μετά την αποβολή τους από το LCS οι δύο παίκτες αυτοί αποβλήθηκαν από την ομάδα τους, τους Ninjas in Pyjamas. Η επίσημη ανακοίνωση των NiP είναι η παρακάτω:

 

«This is a highly regrettable situation that the players can only blame themselves for. Ninjas in Pyjamas do not condone this kind of behavior and we hope that the players take the time to learn from this incident and come back to competitive play in the future with a refreshed attitude. But for now, we will unfortunately have to say goodbye to Alfonso and Erlend, who have been exceptional and loyal players of NiP for the last 9 months.»

Μπορείτε να βρείτε ολόκληρη την ανακοίνωση εδώ

Με λίγα λόγια οι NiP δηλώνουν πως το λάθος τον παικτών είναι όλο δικό τους, διώχνοντας έτσι την όλη ευθύνη από την ομάδα. Δηλώνουν επίσης πως ελπίζουν να επιστρέψουν μετά την αποβολή τους οι παίκτες στην επαγγελματική σκηνή με διαφορετική νοοτροπία πλέον.