Ο Hyrqbot επιστρέφει στο League of Legends

Θα αγωνίζεται ως support με την Team HD Αφού αποσύρθηκε από την ενεργό δράση, λόγω ενός προβλήματος υγείας στα μάτια, ο παλαίμαχος jungler John ‘Hyrqbot’ Velly επιστρέφει σε μια Γαλλική ομάδα. Ο Hyrqbot έχει αγωνιστεί ως prolific jungler στο League of Legends, με τις Ευρωπαϊκές ομάδες «SK Gaming» και «Ninjas in Pyjamas». Θεωρούνταν από πολλούς ως ένας από τους καλύτερους junglers στην Ευρώπη, αλλά μια άσχημη εμφάνιση σε αγώνες, σε συνδυασμό με το πρόβλημα στα μάτια του, είχαν σαν αποτέλεσμα να αποσυρθεί στα τέλη του περασμένου χρόνου. Τώρα όμως επιστρέφει με την νέα του ομάδα, «Team HD». Πρόκειται για μια […]

Θα αγωνίζεται ως support με την Team HD
11445-0007514000-HYRQB

Αφού αποσύρθηκε από την ενεργό δράση, λόγω ενός προβλήματος υγείας στα μάτια, ο παλαίμαχος jungler John ‘Hyrqbot’ Velly επιστρέφει σε μια Γαλλική ομάδα.

Ο Hyrqbot έχει αγωνιστεί ως prolific jungler στο League of Legends, με τις Ευρωπαϊκές ομάδες «SK Gaming» και «Ninjas in Pyjamas». Θεωρούνταν από πολλούς ως ένας από τους καλύτερους junglers στην Ευρώπη, αλλά μια άσχημη εμφάνιση σε αγώνες, σε συνδυασμό με το πρόβλημα στα μάτια του, είχαν σαν αποτέλεσμα να αποσυρθεί στα τέλη του περασμένου χρόνου.

Τώρα όμως επιστρέφει με την νέα του ομάδα, «Team HD». Πρόκειται για μια Γαλλική ομάδα που αποτελείται μεταξύ άλλων από τον πρώην ad carry των aAa, Rim-Raimon ‘Nono’ Amanieu και τον πρώην jungler των Team Fox Sound, Kévin ‘Shaunz’ Ghanbarzadeh. Ο αρχικός σχεδιασμός της ομάδας ήταν να περιλαμβάνει και τον Tony ‘ShLaYa’ Carmona ως midlaner, ο οποίος όμως δεν κατάφερε να βρεθεί εγκαίρως στο Παρίσι με αποτέλεσμα η θέση αυτή να πάει στον high elo player Vince.

Το ολοκληρωμένο ρόστερ των «Team HD» για το HF-LAN θα είναι:

  • Top: Arif ‘Doigby’ Akin
  • Jungle: Kévin ‘Shaunz’ Ghanbarzadeh
  • Mid: Vince
  • AD Carry: Rim-Raimon ‘Nono’ Amanieu
  • Support: John ‘HyrqBot’ Velly

Πηγή

Περισσότερα νέα για το League of Legends