Οι Different Dimension στα προκριματικά του DreamHack

Σήμερα έγιναν τα προκριματικά για το ένα εισιτήριο του EUNE server του League of Legends στα τελικά του DreamHack summer 2014. Η πρωταθλήτρια ομάδα της Ελλάδας (βάση αποτελεσμάτων) ήταν εκεί για να το διεκδικήσει, ο caster (Μοο) τους εκεί για να μας μεταδώσει τα παιχνίδια και το GameSpace.gr για να κάνει support στα online media. Ο πρώτος αγώνας με τους Dreamhackerino διήρκεσε 21 λεπτά. Το score ήταν 19-9 και καμιά δυσκολία δεν συνάντησαν οι Different Dimension για να περάσουν στη φάση των 32. Στον δεύτερο αγώνα συνάντησαν την ομάδα των Probears. Ο αγώνας είχε διαδικαστικό χαρακτήρα και στο 23ο λεπτό […]

Σήμερα έγιναν τα προκριματικά για το ένα εισιτήριο του EUNE server του League of Legends στα τελικά του DreamHack summer 2014.

dd

Η πρωταθλήτρια ομάδα της Ελλάδας (βάση αποτελεσμάτων) ήταν εκεί για να το διεκδικήσει, ο caster (Μοο) τους εκεί για να μας μεταδώσει τα παιχνίδια και το GameSpace.gr για να κάνει support στα online media.

Ο πρώτος αγώνας με τους Dreamhackerino διήρκεσε 21 λεπτά. Το score ήταν 19-9 και καμιά δυσκολία δεν συνάντησαν οι Different Dimension για να περάσουν στη φάση των 32.

Στον δεύτερο αγώνα συνάντησαν την ομάδα των Probears. Ο αγώνας είχε διαδικαστικό χαρακτήρα και στο 23ο λεπτό το Nexus των αντιπάλων της Ελληνικής ομάδας είχε καταρρεύσει κάτω από τα καταιγιστικά πυρά του Ezrael του Forg1ven και των άλλων μελών της συμμορίας των DD!!!

Με κεκτημένη ταχύτητα από τα δυο προηγούμενα match στον τρίτο αγώνα βρέθηκαν να προηγούνται των Prishtina με 10-1 kills μόλις στο 11ο λεπτό. Οι αντίπαλοι αυτή τη φορά άντεξαν λιγότερο από 20 λεπτά. Για την ακρίβεια στο 18ο λεπτό και ακριβώς μετά από ένα kill steal του WildPanda στον Warrior Lady (2:40:20 στο video) το Nexus έπεφτε και οι Different Dimension βρίσκονταν στα προ-ημιτελικά απέναντι στους Void Gaming.

Προ-ημιτελικά λοιπόν και δυο γνώριμες ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες. Η ομάδα των Void Gaming και η νέμεσις τους, η ομάδα των Different Dimension. Οι VG επέλεξαν να αλλάξουν lanes και να αντιμετωπίσουν τον Warrior Lady 2v1 όπως επίσης και να βάλουν την Irelia του Hayate αντίπαλη στο duo bot των DD. Η στρατηγική αυτή δεν αποδείχθηκε σωστή καθώς ο Ryze του Warrior lady έμεινε χωρίς death μέχρι το τέλος καθώς ο Gaara τον προστάτεψε αποτελεσματικά και από την άλλη ο Hayate τελείωσε το game με score 1/8. Αξίζει να σημειώσουμε και το 8/0 του Dom1nant στο mid με τη Nidalee.

Για την ιστορία οι Void Gaming κάνανε surrender στο 21:00 και όταν το score ήταν 9-27.

Οι Different Dimension βρίσκονταν στα ημιτελικά και μόλις δυο νίκες πριν την επίτευξη του στόχου τους, καθώς μόνο μία ομάδα θα έπαιρνε το εισιτήριο για τα τελικά.

dream

Στον αγώνα αυτόν βρέθηκαν αντιμέτωποι με τους Victory eSports από την αμερικάνική ήπειρο. Αυτή τη φορά τίποτα δεν είχε αποτέλεσμα για τους Different Dimension, όλα τα lanes χάθηκαν και με τη βοήθεια της εκπληκτικής Evelyn οι Victory άρχισαν να κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος. Οι DD περίμεναν κάποιο λάθος των αντιπάλων, μια ευκαιρία να εκμεταλλευτούν για να γυρίσουν το παιχνίδι. Οι αντίπαλοι τους όμως δεν άφησαν την ευκαιρία που τους παρουσιάστηκε να πάει χαμένη. Μελετούσαν κάθε τους κίνηση προσεκτικά και σε κάθε ευκαιρία κατακτούσαν τα objectives διευρύνοντας τη διαφορά στα gold. Δυστυχώς για την Ελληνική ομάδα, σε κανένα teamfight δεν άφησαν περιθώριο οι Victory  και έτσι στο 27:36 το Nexus έπεσε. Οι Victory περνούσαν στον τελικό και μια γλυκόπικρη γεύση έμενε για τους Different Dimension. Πικρή γιατί έφτασαν ως την πηγή χωρίς να πιουν νερό αλλά από την άλλη γλυκιά γιατί κατάφεραν να φτάσουν στις 4 καλύτερες ομάδες αυτού του τουρνουά πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις και αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Δήμο «WildPanda«, Κωνσταντίνε «Forg1ven«, Φόρη «Warrior Lady«, Χρήστο «Gaara«, Γιάννη «Dom1nant Senpai«, μας κάνατε περήφανους με τη συμμετοχή σας!!! Δυστυχώς και η ήττα είναι μέσα στο πρόγραμμα και παρόλο που θα θέλαμε όπως κι εσείς να δώσετε το παρόν στο Dreamhack, δεν πτοούμαστε. Και αυτό διότι έχετε αποδείξει πως είστε για μεγάλα πράγματα και… «Όταν κάτι το θέλουμε πολύ όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να το πετύχουμε!!!» (Paulo Coelho)

Εμείς όπως και όλη η Ελληνική κοινότητα είμαστε εδώ για να το πετύχετε!

 

Το video με τους αγώνες μπορείτε να το βρείτε εδώ!

 

 

Gamer since: 1983