Το "Ένας για Όλους" όπως δεν το έχετε ξαναδεί!

Την προηγούμενη φορά που παίξατε  ″Ένας για Όλους″ μπορούσατε να εκμηδενίσετε την αντίπαλη ομάδα με πέντε Απόλυτες Λάμψεις ή να εξ απολύσετε μια σειρά από Ασταμάτητες Δυνάμεις. Ορισμένες ομάδες κατάφεραν ακόμα και να γίνουν αθάνατες με διαδοχικές Χρονομετατοπίσεις. Τώρα έρχεται το Ένας για Όλους: Καθρέφτης! Αυτήν τη φορά μεταφέραμε τη δράση στη Μαινόμενη Άβυσσο και αλλάξαμε τους κανόνες, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιούν τον ίδιο ήρωα οι παίκτες και των δύο ομάδων. Πολύ σύντομα θα μπορέσετε όντως να παίξετε φλιπεράκι με Μουσώνες, μήλα με Σκοτεινές Σφαίρες ή κρυφτό με δεκάδες Δηλητηριώδεις Παγίδες. Για αυτήν την εκδοχή του Ένας για Όλους, […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Την προηγούμενη φορά που παίξατε  ″Ένας για Όλους″ μπορούσατε να εκμηδενίσετε την αντίπαλη ομάδα με πέντε Απόλυτες Λάμψεις ή να εξ απολύσετε μια σειρά από Ασταμάτητες Δυνάμεις. ziggs_vs_ziggs_header
Ορισμένες ομάδες κατάφεραν ακόμα και να γίνουν αθάνατες με διαδοχικές Χρονομετατοπίσεις.

Τώρα έρχεται το Ένας για Όλους: Καθρέφτης! Αυτήν τη φορά μεταφέραμε τη δράση στη Μαινόμενη Άβυσσο και αλλάξαμε τους κανόνες, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιούν τον ίδιο ήρωα οι παίκτες και των δύο ομάδων. Πολύ σύντομα θα μπορέσετε όντως να παίξετε φλιπεράκι με Μουσώνες, μήλα με Σκοτεινές Σφαίρες ή κρυφτό με δεκάδες Δηλητηριώδεις Παγίδες.

Για αυτήν την εκδοχή του Ένας για Όλους, η επιλογή ηρώων καθορίζεται από τις συνδυασμένες προτάσεις και των δύο ομάδων. Ένα σύστημα καταμέτρησης ψήφων θα εμφανίζει τους ήρωες που προτείνονται. Αν κάποιος ήρωας συγκεντρώσει απόλυτη πλειοψηφία, τότε επιλέγεται αυτομάτως. Αν δεν υπάρξει πλειοψηφία, η επιλογή γίνεται τυχαία από όλους τους προτεινόμενους ήρωες με ρύθμιση πιθανοτήτων βάσει των ψήφων που έχουν λάβει. Έτσι, αν ο Αμούμου πάρει τέσσερις ψήφους, ο Μπλίτζκρανκ πάρει τρεις και οι τρεις τελευταίοι επιλέξουν διαφορετικούς ήρωες, υπάρχει πιθανότητα 40% ότι όλοι θα παίξουν με τον Αμούμου, 30% πιθανότητα ότι όλοι θα παίξουν με τον Μπλιτζ και 10% πιθανότητα για κάθε έναν από τους υπόλοιπους ήρωες!

Μόλις παίξετε το πρώτο σας παιχνίδι, θα ξεκλειδώσετε για πάντα το εικονίδιο Ένας για Όλους (θα χρειαστούν μερικές ημέρες, έως ότου το δείτε στο λογαριασμό σας). Επιπλέον, έχουμε προσθέσει ένα νέο χαρακτηριστικό στο Ένας για Όλους: Καθρέφτης που σας επιτρέπει να αγοράζετε μια ενίσχυση μάχης για όλη την ομάδα κατά την επιλογή ηρώων. Αν αγοράσετε μια ενίσχυση (150 RP), θα ξεκλειδώσετε προσωρινά όλες τις αμφιέσεις που είναι τώρα διαθέσιμες στο κατάστημα για τον επιλεγμένο ήρωα για εσάς και τους συμμάχους σας. Επίσης, όλοι οι παίκτες της ομάδας θα λάβουν μια αύξηση 100 ΠΕ για ένα παιχνίδι!

Αυτή η λειτουργία βασίζεται στις δικές σας προτάσεις, επομένως μην διστάσετε να μας πείτε τη γνώμη σας! Το Ένας για Όλους: Καθρέφτης θα είναι διαθέσιμο από τις 29 Μαΐου έως τις 8η Ιουνίου!!

Περισσότερα νέα για το League of Legends