Οδηγός για την Jinx!!

Wazzup παίδες, Είμαι ο PureBlurGG και σας καλωσορίζω στoν νέο μου οδηγό για την Jinx! Η Jinx είναι το αγαπημένο μου ADC. ‘Ενας κύριος λόγος είναι το πόσο διασκεδαστική μπορεί να γίνει μέσα στο game, έτσι αποφάσισα να φτιάξω έναν οδηγό για αυτήν! Συν ότι είναι από τα πιο δυνατά ADC αυτή την στιγμή! Λοιπόν, πρώτα τα Spells!! Flash: Τηλεμεταφέρει τον ήρωά σας σε μικρή απόσταση προς το σημείο που βρίσκεται ο κέρσορας. Είναι πολύ καλό για μία διαφύγη αλλά μπορείς να κάνεις ορισμένα plays για κάποιο kill με αυτό. Barrier: Προστατεύει τον ήρωά σας για 115-455 ζημιά (ανάλογα με […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Wazzup παίδες, Είμαι ο PureBlurGG και σας καλωσορίζω στoν νέο μου οδηγό για την Jinx!

r9e2

Η Jinx είναι το αγαπημένο μου ADC. ‘Ενας κύριος λόγος είναι το πόσο διασκεδαστική μπορεί να γίνει μέσα στο game, έτσι αποφάσισα να φτιάξω έναν οδηγό για αυτήν! Συν ότι είναι από τα πιο δυνατά ADC αυτή την στιγμή!

jinx

Λοιπόν, πρώτα τα Spells!!

Χωρίς τίτλο

Χωρίς τίτλο

Flash: Τηλεμεταφέρει τον ήρωά σας σε μικρή απόσταση προς το σημείο που βρίσκεται ο κέρσορας. Είναι πολύ καλό για μία διαφύγη αλλά μπορείς να κάνεις ορισμένα plays για κάποιο kill με αυτό.

Barrier: Προστατεύει τον ήρωά σας για 115-455 ζημιά (ανάλογα με το επίπεδό του) για 2 δευτερόλεπτα. Θα το χρειαστείς αν έχεις με μεγάλο damage στο combo του. (συνηθίζεται στα ADC)

Ignite: Αναφλέγει τον στοχευμένο αντίπαλο ήρωα, προκαλώντας 70-410 πραγματική ζημιά (ανάλογα με το επίπεδο ήρωα) μέσα σε 5 δευτερόλεπτα και μειώνει τις επιδράσεις θεραπείας στον στόχο για αυτό το χρονικό διάστημα. “Ετσι είναι ένα πολύ καλο spell κυρίος όταν έχεις κάποιο αντίπαλο με πολύ sustain ή lifesteal.

Cleanse: Αφαιρεί όλες τις ακινητοποιήσεις και τις αποδυναμώσεις από ξόρκια επικαλεστών που επηρεάζουν τον ήρωά σας και μειώνει την διάρκεια εισερχομένων ακινητοποιήσεων κατά 65% για 3 δευτερόλεπτα. Συνηθίζεται όταν το αντίπαλο team έχει πολύ CC!

Heal:
Αναπληρώνει 95-475 Ζωή (ανάλογα με το επίπεδο του ήρωα) και δίνει 30% Ταχύτητα Κίνησης για 2 δευτερόλεπτα σε εσάς και στον στοχευμένο σύμμαχο ήρωα. Αυτή η θεραπεία μειώνεται στο μισό για μονάδες που έχουν επηρεαστεί πρόσφατα από τη Θεραπεία Επικαλεστή.

                                        Runes

runes

Με αυτά τα runes ξεκίναμε το game με: +4% lifesteal (προσωπικά το +4% lifesteal μ’αρέσει αρκέτα γιατί σε συνδιασμό με το doran’s blade δίνει πολυ καλό sustain)! +10 Damage, +13 armor (που είναι πολύ σημαντικό γιατί στο bot έχουμε AD αντίπαλους), +13 magic resist και +0.93% critical chance (το θεωρώ πολύ χρήσιμο γιατί μπορεί να κερδίσεις κάποιο 1vs1 με αυτό το τυχαίο crit!)


Masteries

maast

21/9/0

Αυτά είναι τα masteries που χρησιμοποιώ για ένα ADC ήρωα και κυρίως για την Jinx.

                        Skill Progression

 

Πολλοί μου λένε να αναβαθμίζω την Q πρώτα αλλά δεν ακούω κανένα! Μ’αρέσει πάρα πολύ το Dmg της W και επίσης το poke που κάνω στο αντίπαλο ADC. Έτσι μου βγένει εμένα δηλαδή… Το πως να αναβαθμίσεται τα skills είναι κάτι που πρέπει να βρείτε μόνοι σας στη Jinx! Η πρόταση μου πάντως είναι πρώτα W και μετά Q!

skilss

Ικανότητες


Get Excited!-Passive: Η Ταχύτητα Κίνησης της Jinx αυξάνεται σε μεγάλο βαθμό κάθε φορά που σκοτώνει έναν αντίπαλο ήρωα ή καταστρέφει έναν πύργο.


Switcheroo!:
Η Jinx αλλάζει τις βασικές επιθέσεις της διαλέγοντας ανάμεσα στο πολυβόλο και το ρουκετοβόλου της. Οι επιθέσεις με το πολυβόλο αυξάνουν τo attack speed,του ρουκετοβόλου προκαλούν ΑοΕ damage και αυξάνουν τo range της.

 

  • Ρουκετοβόλο: Οι βασικές επιθέσεις της Jinx προκαλούν 110% damage στο στόχο της και τους γύρω εχθρούς, αποκτούν επιπλέον 75/100/125/150/175 range και καταναλώνουν μάνα.

 

  • Πολυβόλο: Οι βασικές επιθέσεις δίνουν έξτρα attack speed για 2,5 δευτερόλεπτα. Η επίδραση συσσωρεύεται έως και 3 φορές, με μέγιστο μπόνους 50/70/90/110/130%. Οι στοίβες χάνονται μία τη φορά αν περάσει ώρα και δεν έχετε πυροβολήσει κανέναν.


Zap!:
Η Jinx χρησιμοποιεί το Zapper, ένα ηλεκτρικό πιστόλι για να ρίξει μια βολή που προκαλεί slow και αποκαλύπτει τον πρώτο εχθρό που πετυχαίνει αν αυτός είναι κρυμμένος.


Flame Chompers!:
H Jinx πετάει μια σειρά από χειροβομβίδες-παγίδες που εκρήγνυνται μετά από 5 δευτερόλεπτα, βάζοντας φωτιά στους εχθρούς. Τα Flame Chompers δαγκώνουν τους αντίπαλους ήρωες που περπατούν επάνω τους και τους ακινητοποιούν.


Super Mega Death Rocket!:
Η Jinx εκτοξεύει μια μεγάλη ρουκέτα κατά μήκος του χάρτη, της οποίας το damage αυξάνεται κατά τη διάρκεια της διαδρομής της. Η ρουκέτα θα εκραγεί μόλις συγκρουστεί με έναν αντίπαλο ήρωα, προκαλώντας damage σε αυτόν και στους κοντινούς εχθρούς, ανάλογη με την ζωή που τους λείπει.


Item Build

Start items:

 

1055_32.png doran’s blade: Δίνει 80 HP, 8  Attack Damage και 5 Health Regen με κάθε ΑΑ που κάνεις ή με την Q και στακάρει πολυ καλα με το +4% lifesteal απο τα runes.

1036_32.png long sword: με μερικά health potions για μια aggressive αρχή!


Στο πρώτο Back:

B.F. Sword: Άμα το χρήμα ρέει αξίζει να το αγοράσεις! Θα γυρίσεις στο lane πολύ δυνατός, απλά πάρε μερικά health potions για το sustain!

Zeal: το θεωρώ απο τα απαραίτητα items που πρέπει να πάρουμε στην αρχή. “Εχει movement, attack speed και critical strike chance που είναι το τέλειο για την Q!

Vampiric Scepter: αρκετο damage για το early game και αρκετό lifesteal για το sustain στην λορίδα

Boots of Speed

                                         Core Items  στο 15-18 min.

 3006_64.png Berserker’s Greaves     1055_64.png  Doran’s Blade     3072_64.png The Bloodthirster

 

Καλό θα ήταν να βγάλουμε γρήγορα το Bloodthirster για να μπορέσουμε να το στακάρουμε πρίν τα fights για tons of dmg!

 

                                                Mid Game 18-30 min.

3006_64.png Berserker’s Greaves 3035_64.png Last Whisper  3087_64.png Statikk Shiv  3072_64.png The Bloodthirster

 

Ένα εύκολο core build για το 21-30 min! Άν το έχεις, κέρδισες το Game!

 

Επίσης όταν είμαι πολύ μπροστά σε χρυσό (στο early game) βγάζω

3085_32.png  Runaan’s Hurricane  (το αγαπημένο μου!!)

Το Runaan’s Hurricane το Statikk Shiv και το switcheroo λειτουργούν πολύ καλά μαζί με ένα τρομερό AoE dmg!

                                                      Late Game

3031_64.png  Infinity Edge    3026_64.png  Guardian Angel or     3102_64.pngBanshee’s Veil


Κάποια καλά defensive items είναι:

Randuin’s Omen: Αυτό το αντικείμενο είναι καλό εναντίον AD carrys και bruisers που η επίθεση τους βασίζεται στο attack-speed (Irelia, jax κλπ.)
Spirit Visage (το οποίο μ΄αρέσει πολύ για το παραπάνω lifesteal)

Διάφορα items που λειτουργούν καλά με την Jinx!

 

Phantom Dancer (μπορει αντικατάστασει το statikk shiv)

Αν έχετε και τα 6 αντικείμενα και θέλετε να πουλήσετε τις μπότες.

 

Counters για την Jinx και με ποιούς ειναι καλή!

Τρία μεγάλα counter της Jinx είναι:

  Ezreal       Corki       Sivir

 

H Jinx είναι καλή εναντίον:

  Caitlyn       Vayne       Varus

Πολύ καλή συνεργασία κάνει με:

  Leona    Nami        Zyra          Thresh

                   Πλεονεκτήματα και Μειoνεκτήματα

Πλεονεκτήματα

Πολύ Υψηλο Dmg
Εξαιρετικό καθαρισμό Minion-Wave
AoE Ultimate
Υψηλό Dmg για poke με to «Zap»
Μπορεί να καταστρέψει πύργους γρήγορα

Μειονεκτήματα

Όχι πολύ καλό mobility
Καμία μορφή διαφυγής, εκτός αν μπορείτε να πάρετε ενα kill/πύργο
Χαμηλό εύρος στη λειτουργία του minigun
Κάπως χαμηλό μάνα

Η απήχηση του Guide μου στο lolking!

ap

 

Περισσότερα νέα για το League of Legends