Κάτι δεν πήγαινε καλά στους TSM

Κάτι δεν πάει καλά στα αποδυτήρια των TSM. Το Φλεβάρη του 2013, η Team Solo Mid πήρε από τους Cloud 9 τον Jason WildTurtle Tran στην θέση του Chaox, ο οποίος αφού έχασε τη θέση του βασικού έφυγε από την ομάδα. Support για τους TSM ήταν ο Xpecial ο οποίος βρισκόταν στην ομάδα από το season 1. Παρόλα τα καλά αποτελέσματα της ομάδας, μάλλον ποτέ δεν συμπάθησε ο ένας τον άλλο και αυτό είχε ως αποτέλεσμα τη φυγή του τελευταίου από την ομάδα κυρίως μετά και την τοποθέτησή του στην θέση του αναπληρωματικού. Ο Xpecial βρήκε στέγη στην ομάδα της CURSE. […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Κάτι δεν πάει καλά στα αποδυτήρια των TSM.

Το Φλεβάρη του 2013, η Team Solo Mid πήρε από τους Cloud 9 τον Jason WildTurtle Tran στην θέση του Chaox, ο οποίος αφού έχασε τη θέση του βασικού έφυγε από την ομάδα. Support για τους TSM ήταν ο Xpecial ο οποίος βρισκόταν στην ομάδα από το season 1.

wx1

Παρόλα τα καλά αποτελέσματα της ομάδας, μάλλον ποτέ δεν συμπάθησε ο ένας τον άλλο και αυτό είχε ως αποτέλεσμα τη φυγή του τελευταίου από την ομάδα κυρίως μετά και την τοποθέτησή του στην θέση του αναπληρωματικού.

Ο Xpecial βρήκε στέγη στην ομάδα της CURSE. Πριν λίγες μέρες λοιπόν, οι δυο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες στο καλοκαιρινό North America LCS.

Για την ιστορία, οι TSM κέρδισαν στον αγώνα στις 24 Μαΐου και όπως συνηθίζεται οι νικητές πήγαν να δώσουν τα χέρια στους ηττημένους. Όταν ο WildTurtle έφτασε στον Xpecial και του ζήτησε μια αγκαλιά (ως πρώην συμπαίκτες) ο Xpecial την αρνήθηκε και αρκέστηκε σε μια τυπική χειραψία.

Μάλλον ο WildTurtle έβαλε το χεράκι του στην απομάκρυνση του από τους TSM και το γεγονός δεν έχει ξεχαστεί…

Περισσότερα νέα για το League of Legends

Gamer since: 1983