Οι Different Dimension ξαναχτύπησαν! Go4LoL Monthly Final – April 2014

Οι Different Dimension μας έκαναν για άλλη μια φορά υπερήφανους με την νίκη τους στο EUNE Go4LoL Monthly Final – April 2014. Μάλιστα νίκησαν τη σειρά των τελικών με 2-0 και το ερώτημα είναι που θα σταματήσει αυτή η υπέροχη ομάδα από τη Θεσσαλονίκη και ποια είναι τα όρια της… Όπως φαίνεται από τις εμφανίσεις τους σε Ελλάδα και Ευρώπη…  Sky is the limit!!! Πάμε να δούμε συνοπτικά τι έγινε στους 2 αγώνες του τελικού μεταξύ Different Dimension και Lublin Shore… Στον πρώτο αγώνα οι Lublin Shore αντιστάθηκαν σθεναρά στους Different Dimension. Παρόλο που οι DD πήραν το first blood, μέχρι το 29:00 […]

Οι Different Dimension μας έκαναν για άλλη μια φορά υπερήφανους με την νίκη τους στο EUNE Go4LoL Monthly Final – April 2014.

Μάλιστα νίκησαν τη σειρά των τελικών με 2-0 και το ερώτημα είναι που θα σταματήσει αυτή η υπέροχη ομάδα από τη Θεσσαλονίκη και ποια είναι τα όρια της… Όπως φαίνεται από τις εμφανίσεις τους σε Ελλάδα και Ευρώπη…  Sky is the limit!!!

Πάμε να δούμε συνοπτικά τι έγινε στους 2 αγώνες του τελικού μεταξύ Different Dimension και Lublin Shore…

dd3k

Στον πρώτο αγώνα οι Lublin Shore αντιστάθηκαν σθεναρά στους Different Dimension. Παρόλο που οι DD πήραν το first blood, μέχρι το 29:00 ο αγώνας ήταν αμφίρροπος και παιζόταν στα ίσια. Τα στατιστικά μέχρι τότε ήταν τα εξής: 7-6 τα kills υπέρ των Lublin Shore, 4-4 οι πύργοι και ελαφρύ προβάδισμα 2.000 gold για τους DD (42K-44K).

Στο σημείο αυτό και συγκεκριμένα στο 29:35 ο Yami Asura (Kha’Zix) πήρε triple kill και αμέσως μετά – όπως ήταν λογικό – οι Different Dimension κατευθύνθηκαν και πήραν τον Baron.

Τρεισήμισι λεπτά αργότερα το Nexus των Lublin Shore έπεφτε και οι Different Dimension κάνανε το 1-0.

ddwin

Το δεύτερο παιχνίδι της σειράς ήταν τελείως διαφορετικό, οι Lublin Shore δεν μπόρεσαν να αντισταθούν παρά μόνο μέχρι το 10:30. 2-3 τα kills υπέρ των Lublin Shore, 1-1 οι πύργοι και τα gold στα ίσια περίπου 14.000 η κάθε ομάδα.

Στο σημείο αυτό οι Different Dimension πήραν τον δράκο και έπιασαν εκτός θέσης τον Kikis (Lee Sin). Έκτοτε οι Lublin Shore δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Αξίζει να αναφερθούμε στα εκπληκτικά grabs του Skumbag Panda (Thresh), ο οποίος κατά την γνώμη μας ήταν ο MVP του δεύτερου παιχνιδιού, τα οποία έπιαναν τους αντιπάλους του σε απίστευτες θέσεις! Αξίζει να δείτε το hook + lantern στο 8:00 λεπτό (1:44:00 στο video) το οποίο είναι το highlight των τελικών !

Για τη συνέχεια του αγώνα δεν έχουμε να πούμε πολλά, οι Different Dimension ήταν καταιγιστικοί με αποτέλεσμα οι Lublin Shore, μετά από ένα Ace εναντίον τους, να παραδοθούν στο 26:00 και να δώσουν το τρόπαιο στους Different Dimension.

Μετά από τόσο εμφατικές νίκες σε όλα τους τα παιχνίδια τι να ευχηθούμε; Θα τολμήσουμε να ευχηθούμε να τους δούμε σε ένα LCS και γιατί όχι να τους δούμε να το κατακτάνε κιόλας!

To video του αγώνα μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Μην ξεχάσετε να δείτε την φάση στο 1:44:00!

Gamer since: 1983