Ο Κυνηγός της Νύχτας Ρένγκαρ παραμονεύει!

Αυτό το θήραμα ήταν εξυπνότερο από τα υπόλοιπα. Είχε περάσει καιρός από το τελευταίο αξιόλογο κυνήγι. Ο Κυνηγός της Νύχτας Ρένγκαρ γίνεται ένα με τις σκιές, γίνεται πραγματικά αόρατος καθώς ξεκινά το κυνήγι. Πλησιάζει στα σκοτεινά, ακούγοντας την καρδιά του θηράματός του. Γι’αυτό ζει. Γι’αυτό αγκάλιασε τη νύχτα. Τα μάτια του γυαλίζουν στο σεληνόφως. Ο Ρένκαρ ετοιμάζει το μπόλα πριν το εξαπολύσει προς το στόχο του. Οι αλυσίδες βρίσκουν στόχο. Οι σκιές χορεύουν γύρω από το θύμα καθώς πέφτει σκούζωντας στο έδαφος. Ο Ρένγκαρ είναι έτοιμος. Το δάσος σείεται και αυτός πηδά από τους θάμνους, έξω από τις σκιές. Μαύρες […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Αυτό το θήραμα ήταν εξυπνότερο από τα υπόλοιπα. Είχε περάσει καιρός από το τελευταίο αξιόλογο κυνήγι.

nigh_hunter_rengar_splash

Ο Κυνηγός της Νύχτας Ρένγκαρ γίνεται ένα με τις σκιές, γίνεται πραγματικά αόρατος καθώς ξεκινά το κυνήγι. Πλησιάζει στα σκοτεινά, ακούγοντας την καρδιά του θηράματός του. Γι’αυτό ζει. Γι’αυτό αγκάλιασε τη νύχτα. Τα μάτια του γυαλίζουν στο σεληνόφως. Ο Ρένκαρ ετοιμάζει το μπόλα πριν το εξαπολύσει προς το στόχο του. Οι αλυσίδες βρίσκουν στόχο. Οι σκιές χορεύουν γύρω από το θύμα καθώς πέφτει σκούζωντας στο έδαφος. Ο Ρένγκαρ είναι έτοιμος. Το δάσος σείεται και αυτός πηδά από τους θάμνους, έξω από τις σκιές. Μαύρες φλόγες βγαίνουν από τις λεπίδες του καθώς τις ετοιμάζει. Ένα μόνο χτύπημα είναι αρκετό. Ο Κυνηγός της Νύχτας Ρένγκαρ ζει για το κυνήγι.

nhr-ss

Κυριαρχείστε στο σκοτάδι με τον Κυνηγό της Νύχτας Ρένκαρ, Είναι διαθέσιμος τώρα στο κατάστημα του League of Legends για 975 RP.

Περισσότερα νέα για το League of Legends