Το Twitch περνάει στα χέρια του YouTube για $1δισ. (;)

Φήμες για εξαγορά της δημοφιλούς game live streaming υπηρεσίας Σύμφωνα με δημοσίευμα του Variety αλλά και του WSJ, το YouTube της Google βρίσκεται εν μέσω συζητήσεων για την εξαγορά του Twitch έναντι 1$ δισεκατομμυρίου. Η εξαγορά αυτή θα είναι πολύ σημαντική για την Google, αφού το YouTube παρέχει και δυνατότητες live streaming όμως σε αυτόν τον τομέα υστερεί σε σχέση με το Twitch. Το Twitch ιδρύθηκε το 2011 και σήμερα είναι η δημοφιλέστερη live streaming υπηρεσία με περισσότερους από 45 εκατομμύρια επισκέπτες τον μήνα. Σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η συμφωνία, η Google θα πρέπει πιθανότατα να λογοδοτήσει στις ρυθμιστικές αρχές […]

Φήμες για εξαγορά της δημοφιλούς game live streaming υπηρεσίας

youtube_twitch_logo

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Variety αλλά και του WSJ, το YouTube της Google βρίσκεται εν μέσω συζητήσεων για την εξαγορά του Twitch έναντι 1$ δισεκατομμυρίου. Η εξαγορά αυτή θα είναι πολύ σημαντική για την Google, αφού το YouTube παρέχει και δυνατότητες live streaming όμως σε αυτόν τον τομέα υστερεί σε σχέση με το Twitch.

Το Twitch ιδρύθηκε το 2011 και σήμερα είναι η δημοφιλέστερη live streaming υπηρεσία με περισσότερους από 45 εκατομμύρια επισκέπτες τον μήνα. Σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η συμφωνία, η Google θα πρέπει πιθανότατα να λογοδοτήσει στις ρυθμιστικές αρχές αφού θα τίθεται θέμα για αθέμιτο ανταγωνισμό στο χώρο των video υπηρεσιών.