Νέο Far Cry 4 τον Νοέμβριο του 2014 !

Η Ubisoft μόλις ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου Far Cry 4 για τις 20 Νοεμβρίου. Θα κυκλοφορήσει σε PC, PS4, Xbox One, PS3 και Xbox 360. Η ιστορία του παιχνιδιού θα διαδραματίζεται στο Kyrat, μια περιοχή στα Himalaya, στο οποίο θα έρθουμε αντιμέτωποι με αυτοανακηρυγμένο βασιλιά. Σύμφωνα με τον υπεύθυνο παραγωγής, Dan Hay, της Ubisoft Montreal, το νέο Far Cry θα είναι το καλύτερο της σειράς και καθώς θα μπορεί να  ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό gamer! Επίσης με κάθε προ-παραγγελία του Far Cry 4, θα ανταμειφθείτε με δωρεάν upgrades στην Limited Edition,στην οποία θα συμπεριλαμβάνονται τρεις single player αποστολές. […]

Publisher
 
Developer
 

Η Ubisoft μόλις ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου Far Cry 4 για τις 20 Νοεμβρίου. Θα κυκλοφορήσει σε PC, PS4, Xbox One, PS3 και Xbox 360. Η ιστορία του παιχνιδιού θα διαδραματίζεται στο Kyrat, μια περιοχή στα Himalaya, στο οποίο θα έρθουμε αντιμέτωποι με αυτοανακηρυγμένο βασιλιά.

FC4_KEYART_PACK-618x732-610x722

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο παραγωγής, Dan Hay, της Ubisoft Montreal, το νέο Far Cry θα είναι το καλύτερο της σειράς και καθώς θα μπορεί να  ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό gamer!

Επίσης με κάθε προ-παραγγελία του Far Cry 4, θα ανταμειφθείτε με δωρεάν upgrades στην Limited Edition,στην οποία θα συμπεριλαμβάνονται τρεις single player αποστολές. Αγοράζοντας το παιχνίδι εγκαίρως θα έχετε την ευκαιρία να παίξετε ως Hurk, γνωστός χαρακτήρας από το DLC του Far Cry 3.

Περισσότερα νέα για το Far Cry 4