Μίνι παιχνίδι Πίξελ Πόρο με τον Μπράουμ!

Η επική ασπίδα του Μπράουμ μπορεί να φαίνεται αρκετά σκληρή για να σταματήσει ακόμη και μια χιονοστιβάδα που κατεβαίνει από μια κορυφή βουνού του Φρέλιορντ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για άλλες, αλλόκοτες ασχολίες. Στο Πίξελ Πόρο, ένα νέο μίνι παιχνίδι για πρόγραμμα περιήγησης, το νέο μέλος του ρόστερ ηρώων του League of Legends μονομαχεί με τη Λεόνα για την κυριαρχία στους ρόλους υποστήριξης. Χρησιμοποιήστε ένα αξιολάτρευτο πόρο σαν μπάλα και πετάξτε το σε ένα γήπεδο περιτριγυρισμένο από χιονισμένους λόφους, προσπαθώντας να το ρίξετε πίσω από τον αντίπαλό σας για να κερδίσετε πόντους. Μπορείτε να […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

pixelporo_640x360_v5Η επική ασπίδα του Μπράουμ μπορεί να φαίνεται αρκετά σκληρή για να σταματήσει ακόμη και μια χιονοστιβάδα που κατεβαίνει από μια κορυφή βουνού του Φρέλιορντ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για άλλες, αλλόκοτες ασχολίες.

Στο Πίξελ Πόρο, ένα νέο μίνι παιχνίδι για πρόγραμμα περιήγησης, το νέο μέλος του ρόστερ ηρώων του League of Legends μονομαχεί με τη Λεόνα για την κυριαρχία στους ρόλους υποστήριξης. Χρησιμοποιήστε ένα αξιολάτρευτο πόρο σαν μπάλα και πετάξτε το σε ένα γήπεδο περιτριγυρισμένο από χιονισμένους λόφους, προσπαθώντας να το ρίξετε πίσω από τον αντίπαλό σας για να κερδίσετε πόντους. Μπορείτε να παίξετε είτε μόνοι σας είτε τοπικά με έναν φίλο. Ο πρώτος ήρωας που θα φτάσει τους 10 πόντους κερδίζει τον αγώνα, αλλά και την ατελείωτη αγάπη του πόρο.

Ελπίζουμε να απολαύσετε τη μετατροπή του Μπράουμ και της Λεόνα σε πίξελ. Κρατήστε την ασπίδα ψηλά!
Κάντε κλικ εδώ για να παίξετε!

Περισσότερα νέα για το League of Legends