Οι Δρακοκτόνοι έφτασαν!

Έφτασαν με τη δύση του ήλιου. Πέντε στον αριθμό. Η επίθεση ήταν μεθοδική, άγρια. Οι άμυνες του κάστρου ήταν τελείως άχρηστες. Για μια ώρα, μια βροχή φωτιάς κάλυπτε τον ουρανό. Δεν υπάρχουν αρκετοί επιζώντες για να μετρήσουμε τις απώλειές μας. Πριν διαφύγουμε, εξέτασα ένα τμήμα του νότιου τείχους που είχε λιώσει από την ανάσα του δράκου. Δεν υπάρχει βράχος που να μπορεί ν’ αντέξει τέτοια θερμοκρασία. Υπάρχει κάτι που θα μπορούσε ν’ αντέξει; Δεν είχα δει ποτέ μου δράκο πιο πριν. Τώρα, το μόνο που βλέπω είναι δράκοι. Οι δράκοι δεν ήθελαν την πόλη. Ήθελαν εμάς. Καταφέραμε να ξεφύγουμε από […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Έφτασαν με τη δύση του ήλιου. Πέντε στον αριθμό. Η επίθεση ήταν μεθοδική, άγρια. Οι άμυνες του κάστρου ήταν τελείως άχρηστες. Για μια ώρα, μια βροχή φωτιάς κάλυπτε τον ουρανό.
ds-banner
Δεν υπάρχουν αρκετοί επιζώντες για να μετρήσουμε τις απώλειές μας.
Πριν διαφύγουμε, εξέτασα ένα τμήμα του νότιου τείχους που είχε λιώσει από την ανάσα του δράκου. Δεν υπάρχει βράχος που να μπορεί ν’ αντέξει τέτοια θερμοκρασία. Υπάρχει κάτι που θα μπορούσε ν’ αντέξει;
Δεν είχα δει ποτέ μου δράκο πιο πριν. Τώρα, το μόνο που βλέπω είναι δράκοι.

Dragonslayer_Page_02

Οι δράκοι δεν ήθελαν την πόλη. Ήθελαν εμάς.

Καταφέραμε να ξεφύγουμε από το λιωμένο πέτρινο κάστρο, αλλά ένας μεγάλος δράκος μας κυνήγησε. Όταν τα πάντα έμοιαζαν να ‘χουν χαθεί, δύο εξαιρετικοί άνδρες ήρθαν να μας υπερασπιστούν. Χάρη στην ανδρεία τους, καταφέραμε να ξεφύγουμε, αλλά ούτε αυτοί δεν μπόρεσαν να διαφύγουν αλώβητοι.
Αν άνδρες όπως αυτοί δεν μπορούν να νικήσουν αυτά τα τέρατα, είμαστε πραγματικά χαμένοι.

Dragonslayer_Page_03

Ο δράκος μας ακολούθησε.
Αυτή τη φορά, οι ήρωες ήταν προετοιμασμένοι. Ο ένας απέσπασε την προσοχή του τέρατος, ενώ ο άλλος παραμόνευε από ψηλά. Από την άκρη ενός γκρεμού, όρμησε καταπάνω στο πλάσμα. Το δόρυ του βρήκε το στόχο.
Μελετήσαμε το πλάσμα, ελπίζοντας να βρούμε κάποια αδυναμία. Αντί γι’ αυτό, αξιοποιήσαμε τις δυνάμεις του. Οι φολίδες είναι πιο ανθεκτικές από οποιοδήποτε υλικό έχω δει ποτέ στη ζωή μου. Παραμένουν ψυχρές, ακόμη κι αν έρθουν σε άμεση επαφή με τη φωτιά.
Μ’ αυτά τα υλικά θ’ αρματώσω τους ήρωές μας.
Τώρα, ίσως να έχουμε ελπίδες, αλλά για να κάνουμε πόλεμο, θα χρειαστούμε περισσότερες φολίδες. Κι άνδρες με το θάρρος να τις φορούν.

 

Από την επίσημη σελίδα του League of Legends

Περισσότερα νέα για το League of Legends