Έναρξη συνεργασίας GameSpace.gr με Different Dimension e-sports

To GameSpace.gr στηρίζει έμπρακτα την κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα!  Η ομάδα του GameSpace.gr είναι υπερήφανη για την έναρξη συνεργασίας μας με τους Different Dimension! Από την πλευρά μας είμαστε έτοιμοι να στηρίξουμε έμπρακτα την καθημερινή προσπάθεια των παιδιών, και θεωρούμε πως στο άμεσο μέλλον μπορούμε να καταφέρουμε πάρα πολλά μαζί. Στόχος μας είναι η μαζική προώθηση των DD στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με σκοπό την εξοικείωση τους με τους Έλληνες gamers. Αυτή την στιγμή όλοι είμαστε επικεντρωμένοι στην προσπάθεια των παιδιών να κατακτήσουν το πρώτο επίσημο Ελληνικό Tournament της Riot. Από την πλευρά μας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα […]

To GameSpace.gr στηρίζει έμπρακτα την κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα! 

DD-LOGO_001-e1400322075387

Η ομάδα του GameSpace.gr είναι υπερήφανη για την έναρξη συνεργασίας μας με τους Different Dimension! Από την πλευρά μας είμαστε έτοιμοι να στηρίξουμε έμπρακτα την καθημερινή προσπάθεια των παιδιών, και θεωρούμε πως στο άμεσο μέλλον μπορούμε να καταφέρουμε πάρα πολλά μαζί.

Στόχος μας είναι η μαζική προώθηση των DD στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με σκοπό την εξοικείωση τους με τους Έλληνες gamers. Αυτή την στιγμή όλοι είμαστε επικεντρωμένοι στην προσπάθεια των παιδιών να κατακτήσουν το πρώτο επίσημο Ελληνικό Tournament της Riot.

Από την πλευρά μας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη των Different Dimension που πιστεύουν στο πλάνο μας αλλά και στην προσπάθεια μας.

Μείνετε συντονισμένοι στο GameSpace.gr ώστε να μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της κορυφαίας ομάδας στην Ελλάδα!

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση :

Everyone at Different Dimension eSports is proud to announce a new Media – Partner for the 2014 Season with GameSpace.gr joining us.

GameSpace.gr is a leading gaming website, that provides authentic and innovating content to thousands of gamers. GameSpace.gr provides top – quality services and it’s goal is to help and improve E-sports in Greece.

Facebookfacebook.com/DD.eSports

Websitedd-esports.eu

Twittertwitter.com/DD_eSports