Η σειρά Darksiders δεν έχει… "πεθάνει"

Η Nordic Games, εταιρεία ανάπτυξης της σειράς, είναι αποφασισμένη να συνεχίσει το Darksiders, σύμφωνα με τον Joe Madd O Creative Director των Darksiders και Darksiders 2, Joe Madureira, άφησε να εννοηθεί πως υπάρχει η πιθανότητα να δούμε ένα μελλοντικό τίτλο της σειράς Darksiders. Σύμφωνα με τον ίδιο, σε απάντηση σε Fans της προσωπικής του σελίδας στο Facebook, δήλωσε : Η σειρά Darksiders δεν είναι ”νεκρή” !!! Η νέα ιδιοκτήτρια εταιρεία, Nordic Games, είναι αποφασισμένη να συνεχίσει την σειρά. Η Nordic απέκτησε κάποια κομμάτια από την ιδιοκτησία της THQ έναντι 4.9 εκατομμυρίων δολαρίων, σε δημοπρασία τον Απρίλιο του 2013. Μαζί με το […]

Platform
 

Η Nordic Games, εταιρεία ανάπτυξης της σειράς, είναι αποφασισμένη να συνεχίσει το Darksiders, σύμφωνα με τον Joe Madd

O Creative Director των Darksiders και Darksiders 2, Joe Madureira, άφησε να εννοηθεί πως υπάρχει η πιθανότητα να δούμε ένα μελλοντικό τίτλο της σειράς Darksiders.

Σύμφωνα με τον ίδιο, σε απάντηση σε Fans της προσωπικής του σελίδας στο Facebook, δήλωσε :

Η σειρά Darksiders δεν είναι ”νεκρή” !!! Η νέα ιδιοκτήτρια εταιρεία, Nordic Games, είναι αποφασισμένη να συνεχίσει την σειρά.

Η Nordic απέκτησε κάποια κομμάτια από την ιδιοκτησία της THQ έναντι 4.9 εκατομμυρίων δολαρίων, σε δημοπρασία τον Απρίλιο του 2013. Μαζί με το Darksiders, η Nordic απέκτησε τα δικαιώματα των σειρών Red Faction, MX vs. ATV, Supreme Commander, Full Spectrum Warrior και άλλων τίτλων.

Σύμφωνα με τον ίδιο, δεν επιβεβαιώνεται η ανάμειξη του στην ανάπτυξη του Darksiders 3. ” Θα έχετε νέα για το μέλλον της σειράς σύντομα ” δήλωσε.

Η τελευταία κυκλοφορία της σειράς έγινε το 2012 με το Darksiders 2. Είναι πολύ πιθανόν η ανάπτυξη του νέου τίτλου της, να μην έχει να κάνει με την Virgil Games ( αρχική εταιρεία ανάπτυξης ) καθώς το στούντιο εξαγοράστηκε από την Crytek, μετά την χρεωκοπία της THQ.