Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Diablo 3: Ultimate Evil Edition

Έρχεται για PS4, Xbox One, PS3 και Xbox 360! Η Blizzard ανακοίνωσε πως το Diablo 3: Ultimate Evil Edition θα κάνει την εμφάνιση του στις κονσόλες στις 18 Αυγούστου. Η Ultimate Evil Edition περιέχει το Diablo 3 και το expansion Reaper of Souls, και σας επιτρέπει να μεταφέρετε τον χαρακτήρα σας από την έκδοση των Xbox 360 και PS3, στην έκδοση των Xbox One και PS4 αντίστοιχα. Κάποια από τα στοιχεία που πρόκειται να δούμε, είναι τοπικό co-op έως 4 παίκτες, Online Multiplayer, και την λειτουργία Apprentice που σας επιτρέπει να βοηθήσετε την ανάπτυξη ενός χαρακτήρα χαμηλότερου Level. H έκδοση για […]

Publisher
 
Developer
 

Έρχεται για PS4, Xbox One, PS3 και Xbox 360!

Diablo_3_Console_Gameplay_03

Η Blizzard ανακοίνωσε πως το Diablo 3: Ultimate Evil Edition θα κάνει την εμφάνιση του στις κονσόλες στις 18 Αυγούστου.

Η Ultimate Evil Edition περιέχει το Diablo 3 και το expansion Reaper of Souls, και σας επιτρέπει να μεταφέρετε τον χαρακτήρα σας από την έκδοση των Xbox 360 και PS3, στην έκδοση των Xbox One και PS4 αντίστοιχα.

Κάποια από τα στοιχεία που πρόκειται να δούμε, είναι τοπικό co-op έως 4 παίκτες, Online Multiplayer, και την λειτουργία Apprentice που σας επιτρέπει να βοηθήσετε την ανάπτυξη ενός χαρακτήρα χαμηλότερου Level. H έκδοση για PS3 και Xbox 360 θα κοστίζει 39.99 ευρώ, ενώ η τιμή της Next-Gen έκδοσης ( Xbox One, PS4) υπολογίζεται στα 59.99 ευρώ. Με κάθε προ-παραγγελία προσφέρεται και δώρο ένα in-game αντικείμενο, τα Infernal Pauldrons.

Περισσότερα νέα για το Diablo 3: Ultimate Evil Edition