Αποκτήστε δύο σελίδες ρούνων στην τιμή της μίας

Στη Riot Games γνωρίζουμε την αξία ενός καλού βιβλίου, ιδιαίτερα αν είναι γεμάτο με ισχυρούς μαγικούς ρούνους. Έτσι, για να εκμεταλλευτείτε πλήρως τις σφραγίδες, τα σημάδια, τα σύμβολα και τα πετράδια σας, σας προσφέρουμε σελίδες ρούνων με έκπτωση. Μεταξύ 24 και 31 Μαΐου, έως τις 09:59 Ώρα Ελλάδας, θα μπορείτε να αποκτήσετε δύο σελίδες ρούνων στην τιμή της μίας είτε με RP είτε με IP. Θα βρείτε τις ”Δύο σελίδες ρούνων στην τιμή της μίας” στην καρτέλα «Πακέτα» του καταστήματος του League of Legends. Ενισχύστε το βιβλίο σας όσο διαρκεί η έκπτωση. Λάβετε υπόψη ότι αυτή είναι μια εκ των […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Στη Riot Games γνωρίζουμε την αξία ενός καλού βιβλίου, ιδιαίτερα αν είναι γεμάτο με ισχυρούς μαγικούς ρούνους. Έτσι, για να εκμεταλλευτείτε πλήρως τις σφραγίδες, τα σημάδια, τα σύμβολα και τα πετράδια σας, σας προσφέρουμε σελίδες ρούνων με έκπτωση.

runebook

Μεταξύ 24 και 31 Μαΐου, έως τις 09:59 Ώρα Ελλάδας, θα μπορείτε να αποκτήσετε δύο σελίδες ρούνων στην τιμή της μίας είτε με RP είτε με IP.

Θα βρείτε τις ”Δύο σελίδες ρούνων στην τιμή της μίας” στην καρτέλα «Πακέτα» του καταστήματος του League of Legends. Ενισχύστε το βιβλίο σας όσο διαρκεί η έκπτωση.

Λάβετε υπόψη ότι αυτή είναι μια εκ των προτέρων ανακοινωθείσα προσφορά, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα μπορούμε να παράσχουμε μερική επιστροφή χρημάτων για σελίδες ρούνων που θα αγοράσετε από τώρα έως την έναρξη της έκπτωσης.

Σημειώστε την ημερομηνία στο ημερολόγιό σας!

Περισσότερα νέα για το League of Legends

Gamer since: 1983