Σε 1080p το PlanetSide 2

Η Sony επιβεβαίωσε πως το PlanetSide 2 θα τρέχει σε 1080p στο PS4 Η πληροφορία αυτή έγινε γνωστή από τον Matt Higdy κατά την διάρκεια του Stream που έγινε για το παιχνίδι. Όπως μας ενημέρωσε, όλη  η ομάδα του παιχνιδιού δουλεύει πάνω σε διάφορες αλλαγές για την έκδοση του PS4. Ανάμεσα σε αυτές, μπορούμε να περιμένουμε ανανεωμένα γραφικά αλλά και τροποποιήσεις σε διάφορα mechanics του παιχνιδιού. Η Sony δεν έχει δώσει σαφείς πληροφορίες σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού. Λογικά θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες κατά τη διάρκεια της E3 που θα γίνει τον Ιούνιο!

Platforms
 
Genre
 
Developer
 

Η Sony επιβεβαίωσε πως το PlanetSide 2 θα τρέχει σε 1080p στο PS4

259290-planetside_2-HD
Η πληροφορία αυτή έγινε γνωστή από τον Matt Higdy κατά την διάρκεια του Stream που έγινε για το παιχνίδι. Όπως μας ενημέρωσε, όλη  η ομάδα του παιχνιδιού δουλεύει πάνω σε διάφορες αλλαγές για την έκδοση του PS4. Ανάμεσα σε αυτές, μπορούμε να περιμένουμε ανανεωμένα γραφικά αλλά και τροποποιήσεις σε διάφορα mechanics του παιχνιδιού.

Η Sony δεν έχει δώσει σαφείς πληροφορίες σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού. Λογικά θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες κατά τη διάρκεια της E3 που θα γίνει τον Ιούνιο!

Περισσότερα νέα για το PlanetSide 2
Tags