Γιορτάστε τη σεζόν του 2014 με εικονίδια Κορέας!

Η επαγγελματική σκηνή του League of Legends στην Κορέα έχει μερικές από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Σε αυτήν την περίοδο, νέες ομάδες συμμετέχουν στο Champions League, έτοιμες να αποδείξουν την αξία τους απέναντι στην παλιά φρουρά, και να καθιερωθούν ως η νέα γενιά του League. Προς τιμήν των Κορεατικών επαγγελματικών ομάδων, επαναφέρουμε τα μόνιμα εικονίδια επικαλεστή με τα λογότυπα των ομάδων προς 250 RP το κάθε ένα. SKT T1 (K, S) Samsung Galaxy (Ozone, Blue) KT Rolster (Bullets, Arrows) Najin Empire (Shield, Sword) CJ Entus (Blaze, Frost) Xenics Storm Jin Air Green Wings Falcons IM (#1, #2) Midas Fio Prime […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

lnkaesrfjh95

Η επαγγελματική σκηνή του League of Legends στην Κορέα έχει μερικές από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Σε αυτήν την περίοδο, νέες ομάδες συμμετέχουν στο Champions League, έτοιμες να αποδείξουν την αξία τους απέναντι στην παλιά φρουρά, και να καθιερωθούν ως η νέα γενιά του League. Προς τιμήν των Κορεατικών επαγγελματικών ομάδων, επαναφέρουμε τα μόνιμα εικονίδια επικαλεστή με τα λογότυπα των ομάδων προς 250 RP το κάθε ένα.

SKT T1 (K, S)
Samsung Galaxy (Ozone, Blue)
KT Rolster (Bullets, Arrows)
Najin Empire (Shield, Sword)
CJ Entus (Blaze, Frost)
Xenics Storm
Jin Air Green Wings Falcons
IM (#1, #2)
Midas Fio
Prime Optimus

Όπως και πριν, δεν δείχνετε μόνο την προτίμησή σας για την ομάδα με αυτά τα εικονίδια. Το 20% κάθε αγοράς πηγαίνει απευθείας στην ομάδα, ενώ το υπόλοιπο 80% για την απευθείας υποστήριξη των esports μέσω βραβείων, ζωντανών μεταδόσεων, εκδηλώσεων και άλλων!
Υποστηρίξτε την αγαπημένη σας Κορεατική επαγγελματική ομάδα, καθώς το πρωτάθλημα πλησιάζει!

Περισσότερα νέα για το League of Legends