Ο Gleebglarbu το νέο support για TSM,ο Xpecial μετακομίζει στους Curse

Οι TSM ανακοίνωσαν πως αλλάζουν τον «Xpecial» με τον «Gleebglarbu«. Ο συμπαίκτης του Andy «Reginald» Dinh ανέφερε τα παρακάτω: «Ο Xpecial είναι ένας απίστευτος παίχτης, αλλά το ότι έχουμε μια ομάδα με τους καλύτερους παίχτες δεν σημαίνει πως είμαστε η καλύτερη ομάδα. Μετά από αρκετές συζητήσεις αποφασίσαμε πως θα έπρεπε να αλλάξουμε το support της ομάδας μας. O Xpecial παραμένει φίλος μας γι’ αυτό ήταν πολύ δύσκολο να τον αποχαιρετήσουμε.» O Nicolas «Gleebglarbu» Haddad πρόκειται να είναι το νέο support των TSM. Ο Gleeb αυτήν την στιγμή είναι στην 34η θέση στον NA Server ενώ παλαιότερα ήταν και support player […]

Οι TSM ανακοίνωσαν πως αλλάζουν τον «Xpecial» με τον «Gleebglarbu«.Xpecial-Gleeb-Banner1

XpecialΟ συμπαίκτης του Andy «Reginald» Dinh ανέφερε τα παρακάτω:

«Ο Xpecial είναι ένας απίστευτος παίχτης, αλλά το ότι έχουμε μια ομάδα με τους καλύτερους παίχτες δεν σημαίνει πως είμαστε η καλύτερη ομάδα. Μετά από αρκετές συζητήσεις αποφασίσαμε πως θα έπρεπε να αλλάξουμε το support της ομάδας μας. O Xpecial παραμένει φίλος μας γι’ αυτό ήταν πολύ δύσκολο να τον αποχαιρετήσουμε.»

O Nicolas «Gleebglarbu» Haddad πρόκειται να είναι το νέο support των TSM. Ο Gleeb αυτήν την στιγμή είναι στην 34η θέση στον NA Server ενώ παλαιότερα ήταν και support player για τους Cloud 9 Tempest Challenger Team.

GLEEBGLARBU

 

Σύμφωνα με τα λεγόμενα των TSM, η αποφασιστικότητα και η αποτελεσματική δουλειά του ήταν ο λόγος που τον επέλεξαν. Όλοι στην ομάδα ένιωθαν πιο ασφαλής παίζοντας μαζί του. Αν και είναι νέος παίχτης πιστεύουνε πλήρως ότι θα τους βοηθήσει να φτάσουν στην κορυφή.

Εντυπωσιακή βέβαια αποδείχτηκε η κίνηση του Reginald να πάει στην Curse και να τον ανταλλάξει.

Τα σχόλια του μετά από αυτήν την κίνηση είναι τα εξής :

«Μετά την ανταλλαγή με τον Gleeb ως το νέο support των TSM, ο επόμενος στόχος μου ήταν να βρω στον Xpecial ένα σπίτι. Γι’ αυτό τον λόγο επέλεξα την Curse πιστεύοντας πως σαν ένας ανεξάρτητος παίχτης ο Xpecial θα κατάφερνε να κάνει την ομάδα ακόμα πιο ισχυρή.»

Ο Xpecial πρόκειται να γίνει το νέο support της Curse στο επερχόμενο καλοκαιρινό LCS. Οι TSM εύχονται καλή τύχη στον παλιό συμπαίκτη τους.

Παρακάτω πρόκειται να δείτε το νέο roster των TSM:

  • Marcus «Dyrus» Hill – Top Laner
  • Maurice «Amazing» Stückenschneider – Jungler
  • Søren «Bjergsen» Bjerg – Mid Laner
  • Jason «WildTurtle» Tran – AD Carry
  • Nicolas «Gleebglarbu» Haddad – Support
  • Brian «TheOddOne» Wyllie – Coach
  • Andy «Reginald« Dinh – Coach
  • Rabia «NightBlue» Yazbek – Substitute
  • Patrick «MegaZero» Glinsman – Substitute
Tags
,