Δημοφιλείς ήρωες την βδομάδα που μας πέρασε (26/4-2/5)

Βλέποντας τους δημοφιλέστερους ήρωες κάθε βδομάδας μπορούμε να έχουμε μια εικόνα όσον αφορά στα δυνατά picks που μπορούμε να κάνουμε και εμείς στα δικά μας τα παιχνίδια! Για την δημοφιλία των ηρώων χρησιμοποιήσαμε στοιχεία από όλους τους servers αλλά από Diamond επίπεδο επικαλεστών . Πάμε να δούμε μία μία τις θέσεις για το διάστημα 26/4-2/5:   Solo Top Στο top νικητής είναι ο Renekton με ελάχιστη διαφορά από τον Jax. Αξίζει να τονίσουμε ωστόσο πως ο Jax φαντάζει καλύτερη επιλογή λόγω του ποσοστού νίκης που έχει. Mid Στο mid η Nidalee είναι η απόλυτη βασίλισσα με 2ο τον Yasuo αλλά […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Βλέποντας τους δημοφιλέστερους ήρωες κάθε βδομάδας μπορούμε να έχουμε μια εικόνα όσον αφορά στα δυνατά picks που μπορούμε να κάνουμε και εμείς στα δικά μας τα παιχνίδια!

Για την δημοφιλία των ηρώων χρησιμοποιήσαμε στοιχεία από όλους τους servers αλλά από Diamond επίπεδο επικαλεστών .

Πάμε να δούμε μία μία τις θέσεις για το διάστημα 26/4-2/5:

 

Solo Top

Στο top νικητής είναι ο Renekton με ελάχιστη διαφορά από τον Jax. Αξίζει να τονίσουμε ωστόσο πως ο Jax φαντάζει καλύτερη επιλογή λόγω του ποσοστού νίκης που έχει.

top55

Mid

Στο mid η Nidalee είναι η απόλυτη βασίλισσα με 2ο τον Yasuo αλλά και 10.000 games λιγότερα.

mid55

Jungle

Στο jungle λόγω της απίστευτης κινητικότητας του, κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει την υπεροχή του Lee Sin. παραμένει πρώτος στις επιλογές σχεδόν από τότε που βγήκε!

jungle 55

Marksman

Στην θέση αυτή βλέπουμε συνεχώς αλλαγές. Ειδικά μετά τη χρησιμοποίηση του Lucian από τον Forg1ven στο τελευταίο LCS, ο συγκεκριμένος ήρωας έχει ανέβει στην πρώτη θέση των προτιμήσεων των επικαλεστών. Σταθερή αξία η Caitlyn η οποία λόγω του τρομερού της range είναι σταθερά στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων.

adc55

 

Support

Εδώ συνεχίζει να είναι πρώτος ο Thresh με δεύτερη την Karma. Θα σχολιάζαμε πως μάλλον στην δεύτερη θέση είναι η Morgana . Απλά επειδή το site με τα στατιστικά την θεωρεί mid champion την βγάζει 2ο champion στο mid πίσω από τη Nidalee.

supp55

Bans

Στις 3 πρώτες θέσεις των bans βρίσκουμε τον Kha’Zix την LeBlanc και τον Master Yi. Ήρωες που έχουν την δυνατότητα να σκοτώσουν όποιον βρουν μόνο του σε 1 δευτερόλεπτο. (Όντως ο Yi μπορεί να χρειαστεί 2.)

bans55

Περισσότερα νέα για το League of Legends

Gamer since: 1983