Η Riot απορρίπτει το Curse Voice!

Η Riot φαίνεται να μην έχει πάρει το Curse Voice με καλό μάτι, έτσι έκανε κάποιες δηλώσεις, για να δείξει -μια και καλή- ότι δεν το δέχεται. Εχθές, ο Riot Sargolas, ανακοίνωσε μια επίσημη δήλωση της Riot για το Curse Voice και την απόρριψη του. Συγκεκριμένα είπε : «Τελικά αναγνωρίζουμε ότι η αρχική πολιτική για το θέμα των εφαρμογών τρίτου προσώπου ήταν ασαφής, έτσι θα κάνουμε μια διευκρίνιση με βασικές φιλοσοφίες, 1) Η εμπειρία στο League of Legends πρέπει να είναι συνεπής και δίκαιη. 2) Προσπαθούμε να κάνουμε το League Of Legends πιο φιλότιμο και ανταγωνιστικό παιχνίδι. 3) Θέλουμε η κοινότητα […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Η Riot φαίνεται να μην έχει πάρει το Curse Voice με καλό μάτι, έτσι έκανε κάποιες δηλώσεις, για να δείξει -μια και καλή- ότι δεν το δέχεται.
635343667201241066

Εχθές, ο Riot Sargolas, ανακοίνωσε μια επίσημη δήλωση της Riot για το Curse Voice και την απόρριψη του.
Συγκεκριμένα είπε :
«Τελικά αναγνωρίζουμε ότι η αρχική πολιτική για το θέμα των εφαρμογών τρίτου προσώπου ήταν ασαφής, έτσι θα κάνουμε μια διευκρίνιση με βασικές φιλοσοφίες,
1) Η εμπειρία στο League of Legends πρέπει να είναι συνεπής και δίκαιη.
2) Προσπαθούμε να κάνουμε το League Of Legends πιο φιλότιμο και ανταγωνιστικό παιχνίδι.
3) Θέλουμε η κοινότητα μας να συμβάλει στην καλύτερη εμπειρία του League Of Legends.
Αυτό μας επέτρεψε να διαμορφώσουμε μια πιο ολοκληρωμένη πολιτική για της εφαρμογές τρίτων.
Κανένα λογισμικό δεν πρέπει να επηρεάζει την εμπειρία του παίχτη από την στιγμή που πατήσει ‘Play’ μέχρι την στιγμή που θα κλείσει η οθόνη του παιχνιδιού.
Θέλουμε να βελτιώσουμε την εμπειρία του League Of Legends με τον καλύτερο δυνατό τρόπο -αυτό είναι ένα ‘σε εξέλιξη έργο’-, αλλά πρέπει να τηρούμε τις βασικές φιλοσοφίες μας.»

Αυτή ήταν η δήλωση της Riot, για το θέμα του Curse Vοice, και συμπλήρωσε ότι οι παίχτες που το χρησιμοποιούν τώρα, δεν θα υποστούν κάποια συνέπεια, αλλά η παρατεταμένη χρήση του, θα προκαλέσει το μπλοκάρισμα ορισμένων λογαριασμών, είτε για ένα μικρο χρονικό διάστημα, είτε για πάντα.

Πάντως στην Riot δεν αρέσει να «παίζουν» πάνω στην δική της πλατφόρμα, και μάλλον δεν είναι καθόλου χαρούμενη με τα Jungle Timers και τα Voice Calls που επηρεάζουν το game. Σχετικά με τα Voice Calls, παρατηρούμε πως και μέσα στο Curse Vioce υπάρχουν «τοξικοί» παίχτες που συνδέονται και προκαλούν χάος.

Δεν ξέρουμε ποιος έχει δίκιο σε αυτή την υπόθεση, πάντως το Curse Vοιce φαίνεται πως «πουλάει» προσωπικά δεδομένα προς του διαφημιστές. Παρατηρώντας τα αρχεία του Curse Voice, θα ανακαλύψετε ένα φάκελο με όνομα ‘Curse Advertising’ που το αποδεικνύει.

Curse-Voice


Λογικά όσοι συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το Curse Voice, θα είναι με δική σας ευθύνη.  

Περισσότερα νέα για το League of Legends