Το GTA Online προσφέρει διπλά GTA$ και RP για αυτό το Σαββατοκύριακο

Η Rockstar ανακοίνωσε ότι οποιοσδήποτε παίξει GTA Online αυτό το Σαββατοκύριακο θα ανταμειφθεί με διπλά GTA$ και RP. Τα μπόνους θα διαρκέσουν για σήμερα και για αύριο και θα συνεχίσουν να λειτουργούν για όλες τις δουλειές και τις δραστηριότητες που θα κάνετε μέχρι τα μεσάνυχτα (Ανατολικής ώρας). Το Σαββατοκύριακο ανοίγει το δρόμο για την επερχόμενη ενημέρωση High Life, που θα φτάσει την άνοιξη με τα νέα high-end διαμερίσματα, είδη ντουλάπας, αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες. Ενώ, επίσης θα σηματοδοτήσει το ντεμπούτο της ιδιοκτησίας πολλών ακινήτων στο GTA Online, έτσι ώστε να μπορούν οι παίχτες να κατέχουν δύο ξεχωριστές κατοικίες ταυτόχρονα, με γκαράζ. Όπως έχει ήδη […]

Genres
,  
Publisher
 
Developer
 

Η Rockstar ανακοίνωσε ότι οποιοσδήποτε παίξει GTA Online αυτό το Σαββατοκύριακο θα ανταμειφθεί με διπλά GTA$ και RP. Τα μπόνους θα διαρκέσουν για σήμερα και για αύριο και θα συνεχίσουν να λειτουργούν για όλες τις δουλειές και τις δραστηριότητες που θα κάνετε μέχρι τα μεσάνυχτα (Ανατολικής ώρας).

422366_gta5_grand-theft-auto5_gta_1920x1080_www.GdeFon.ru_

Το Σαββατοκύριακο ανοίγει το δρόμο για την επερχόμενη ενημέρωση High Life, που θα φτάσει την άνοιξη με τα νέα high-end διαμερίσματα, είδη ντουλάπας, αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες. Ενώ, επίσης θα σηματοδοτήσει το ντεμπούτο της ιδιοκτησίας πολλών ακινήτων στο GTA Online, έτσι ώστε να μπορούν οι παίχτες να κατέχουν δύο ξεχωριστές κατοικίες ταυτόχρονα, με γκαράζ. Όπως έχει ήδη αναφέρει,η Rockstar επανέλαβε ότι οι πολύ-αναμενόμενες ληστείες είναι ακόμη στο πρόγραμμα της και θα εμφανιστούν περίπου την ίδια ώρα.

Περισσότερα νέα για το GTA V