Ανακοινώθηκε το Call of Duty: Advanced Warfare! [UPDATE]

Σύμφωνα με πηγές του Destructoid, το νέο μέλος της σειράς έχει την ονομασία Call of Duty: Advanced Warfare To Destructoid έχει στη κατοχή του υλικό από το νέο Call of Duty. Συγκεκριμένα υπάρχει ένα trailer διάρκειας 2:40 λεπτών και μερικές φωτογραφίες από το νέο μέλος της πασίγνωστης FPS σειράς της Activision. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο κεντρικός χαρακτήρας του Call of Duty: Advanced Warfare είναι ένας στρατιώτης μέλος μίας ιδιωτικής στρατιωτικής εταιρείας που έχει στραφεί εναντίον των ΗΠΑ.  Βάση των όσων είδαμε  στο Trailer, το νέο Call of Duty είναι γεμάτο από φουτουριστικά όπλα και οχήματα τα οποία μπορούν […]

Σύμφωνα με πηγές του Destructoid, το νέο μέλος της σειράς έχει την ονομασία Call of Duty: Advanced Warfare

002-noscale

To Destructoid έχει στη κατοχή του υλικό από το νέο Call of Duty. Συγκεκριμένα υπάρχει ένα trailer διάρκειας 2:40 λεπτών και μερικές φωτογραφίες από το νέο μέλος της πασίγνωστης FPS σειράς της Activision. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο κεντρικός χαρακτήρας του Call of Duty: Advanced Warfare είναι ένας στρατιώτης μέλος μίας ιδιωτικής στρατιωτικής εταιρείας που έχει στραφεί εναντίον των ΗΠΑ. 

Βάση των όσων είδαμε  στο Trailer, το νέο Call of Duty είναι γεμάτο από φουτουριστικά όπλα και οχήματα τα οποία μπορούν ανά πάσα στιγμή να γίνουν αόρατα ενώ οι στρατιώτες είναι εξοπλισμένοι με γάντια που τους επιτρέπουν να σκαρφαλώνουν σε τοίχους αλλά και στολές που αποτελούν εξέλιξη της ρομποτικής. 

Σύμφωνα με το Trailer η ημερομηνία κυκλοφορίας του Call of Duty: Advanced Warfare είναι στις 4 Νοεμβρίου με την επίσημη ανακοίνωση του παιχνιδιού να γίνετε στις 4 Μαΐου.

[UPDATE] Η Αctivision αποφάσισε να ανακοινώσει επισήμως το νέο Call of Duty: Advanced Warfare λίγες μέρες νωρίτερα από την προβλεπόμενη ημερομηνία, ως αποτέλεσμα της διαρροής που έγινε μέσω του Destructoid 

Απολαύστε το Trailer

Περισσότερα νέα για το Call of Duty: Advanced Warfare