20 Τips για το League of Legends

Μικρά tips που αξίζει να τονίσουμε. Όλοι τα ξέρουμε αλλά ίσως μας ξεφύγουν κάποια. Μερικά έχουν και την πλάκα τους. Πάμε να τα δούμε ένα προς ένα: 1.Όταν παίζεις Lee Sin ή Thresh, αφού χρησιμοποιήσεις την Q σε έναν αντίπαλο, μπορείς να την ξαναχρησιμοποιήσεις για να πας πάνω του. Μερικές φορές είναι εύκολο να παραβλέψουμε πόσο επικίνδυνη είναι αυτή η κίνηση στην πραγματικότητα. 2.Πρέπει οπωσδήποτε να παίρνεις πίσω τα τσεκούρια του Olaf και τις λεπίδες του Draven. 3.Αν θες να παίξεις Leona πρέπει να ξέρεις ότι η E της είναι πολύ διασκεδαστική.Μερικές φορές εκεί που δεν το περιμένεις, θα πετύχεις κάποιον αντίπαλο και ανεξαιρέτως αν […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Μικρά tips που αξίζει να τονίσουμε. Όλοι τα ξέρουμε αλλά ίσως μας ξεφύγουν κάποια. Μερικά έχουν και την πλάκα τους.

Πάμε να τα δούμε ένα προς ένα:

images

1.Όταν παίζεις Lee Sin ή Thresh, αφού χρησιμοποιήσεις την Q σε έναν αντίπαλο, μπορείς να την ξαναχρησιμοποιήσεις για να πας πάνω του.
Μερικές φορές είναι εύκολο να παραβλέψουμε πόσο επικίνδυνη είναι αυτή η κίνηση στην πραγματικότητα.

2.Πρέπει οπωσδήποτε να παίρνεις πίσω τα τσεκούρια του Olaf και τις λεπίδες του Draven.

3.Αν θες να παίξεις Leona πρέπει να ξέρεις ότι η E της είναι πολύ διασκεδαστική.Μερικές φορές εκεί που δεν το περιμένεις, θα πετύχεις κάποιον αντίπαλο και ανεξαιρέτως αν είναι καλή κίνηση για initiate ή όχι θα μπορείς να γκρινιάξεις στην ομάδα σου ότι δεν σε ακολούθησε.

4.Παίζοντας Annie, όταν έχεις stun θα πρέπει οπωσδήποτε να το κάνεις σε έναν αντίπαλο. Αν παίζεις στο mid πρέπει να βασίζεσαι στις αυτόματες επιθέσεις για να χτυπάς minions καθώς περιμένεις να χτυπήσεις κάποιον αντίπαλο με τα abilities σου.

5.Όταν παίζεις Thresh,μην ξεχάσεις να μαζέψεις τις ψυχές από το έδαφος.

6.Μην βιάζεσαι να βάλεις ward στους θάμνους.Μερικές φορές όταν είσαι πολύ ενθουσιασμένος να βάλεις ένα ward,πας ασυναίσθητα σε μια ζώνη κινδύνου.

7.Όταν παίζεις Syndra άμα δεν έχεις τουλάχιστον 6 Dark Spheres μην κάνεις ulty.

8.Παίζοντας Vayne,σιγουρέψου ότι έχεις κάνει 3 συνεχόμενες επιθέσεις σε κάποιον χαρακτήρα ή minion για να ενεργοποιηθεί η W.

9.Xρησιμοποιώντας την ulty του Xerath, μην κουνηθείς μέχρι να τελειώσει.

10.Θα ήταν καλό να έχεις 5 stack από την passive του Darius πριν κάνεις ulty.

11.Όταν με Master Yi έχεις δει κάποιον αντίπαλο με χαμηλό HP και θες να κάνεις την Q, μην διστάζεις να ανοίξεις ulty για να τον φτάσεις.

12.Ανεξάρτητα με το τι γίνεται δίπλα σου, σαν jungler, θα πρέπει να καθαρίσεις το camp που βρίσκεσαι..

 

20140430_095504431

13.Παίζοντας με Sona, χρησιμοποιώντας την Q και την passive σου, ώστε να κάνεις harass τον αντίπαλο.

14.Όταν παίζεις Tryndamere,κανε την ulty σου ακριβώς πριν πεθάνεις . Αν όμως δεν προλάβεις θα καταλήξεις στο…νεκροταφείο!

15.Ανεξαιρέτως του τι συμβαίνει, κάνε focus τον Teemo. Είναι εντάξει να χάσεις ένα teamfight εφ’όσον ο Teemo πεθάνει.

16. ΠΡΟΣΟΧΗ! Μπορεί ένας εχθρός με χαμηλό HP να μοιάζει δελεαστικός στόχος αλλά σε καμία περίπτωση, δε πρέπει να τον κυνηγήσεις μέχρι την… βάση του. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να προσφέρεις στους αντιπάλους σου ένα εύκολο Kill.

17.Όταν παίζεις Ezreal, μπορείς να χρησιμοποιήσεις την E σου και να περάσεις μέσα από τοίχους. Βέβαια πάντα υπάρχει περίπτωση να… σπάσεις τα μούτρα σου, οπότε χρειάζεται προσοχή.

18.Παίζοντας Ahri, θα πρέπει να εκμεταλλευτείς την E σου στο μέγιστο, καθώς αυξάνει τη ζημιά που θα κάνεις στον αντίπαλο σου.

19.Με το που ενεργοποιηθεί η Passive της Caitlyn, προτεραιότητα σου είναι ο αντίπαλος laner ακόμη και αν χρειαστεί να χάσεις μερικά CS

20.Σαν παίκτης, καλό θα είναι ν’αποφεύγεις τις επιπολαιότητες. Μην κυνηγάς τους αντιπάλους σου και φυσικά απέφυγε τις αχρείαστες συγκρούσεις με την αντίπαλη ομάδα.

 

Περισσότερα νέα για το League of Legends