Ξεκλειδώστε 6 ακόμα αυτοκίνητα στο Gran Turismo 6 από το GT5

Στο Gran Turismo 5 αποφασίστηκε από την εταιρεία να απενεργοποιηθεί το Online Mode του για το κοντινό μέλλον. Αλλά πριν το κάνει αυτό  δίνει την δυνατότατα στους  χρήστες να ξεκλειδώσουν Extra αυτοκίνητα για το GT6 μέσω ενός Shutdown Event. Το τελευταίο Event πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 30 Μαΐου και θα βασιστεί σε δύο βασικές πίστες . Η μία αφορά το Top Gear test track με ένα 2011 Mazsa Roadster TC και 24 ώρες Nürburgring track χρησιμοποιώντας ένα 2011 Nissan GT-R N24 Schulze Motorsport. Για περισσότερες προοπτικές είναι σημαντικό να συνδεθείτε στο Gran Turismo 6 με την ίδια P PSN accont σας τις […]

Στο Gran Turismo 5 αποφασίστηκε από την εταιρεία να απενεργοποιηθεί το Online Mode του για το κοντινό μέλλον. Αλλά πριν το κάνει αυτό  δίνει την δυνατότατα στους  χρήστες να ξεκλειδώσουν Extra αυτοκίνητα για το GT6 μέσω ενός Shutdown Event.

Gran-Turismo-6-36

Το τελευταίο Event πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 30 Μαΐου και θα βασιστεί σε δύο βασικές πίστες . Η μία αφορά το Top Gear test track με ένα 2011 Mazsa Roadster TC και 24 ώρες Nürburgring track χρησιμοποιώντας ένα 2011 Nissan GT-R N24 Schulze Motorsport.

Για περισσότερες προοπτικές είναι σημαντικό να συνδεθείτε στο Gran Turismo 6 με την ίδια P PSN accont σας τις περιόδους 2 Ιουνίου με 29 Ιουνίου. Ακολουθώντας μια σειρά από πίστες , χρησιμοποιώντας συγκεκριμένα αυτοκίνητα .