Αποκαλύφθηκαν νέα παιχνίδια στο Steam

Το Steam έδωσε την επιλογή σε νέους Developers να δημοσιεύσουν τα νέα παιχνίδια τους . Δίνοντας την δυνατότητα να ψηφίσετε μέσα από το σύστημα Greenlight το παιχνίδι που θεωρείτε εσείς πιο ενδιαφέρον. Το παιχνίδι που έχει ξεχωρίσει μέχρι τώρα είναι το κλασσικό MMO Ultima Online το οποίο έχει διακριθεί αρκετά τις τελευταίες βδομάδες. ¨Ενα βίντεο του παιχνιδιού είναι : Επίσης ένα ακόμα παιχνίδι που ξεχώρισε είναι το «The Universim» το οποίο σας δίνει την δυνατότητα να ελέχετε και να σχεδιάζετε τον δικό σας πλανήτη. Καθώς ξεκινάτε από Stone Age και φτάνετε μέχρι τα τελευταία χρόνια. Το παιχνίδι αυτό αν και είναι λιγότερο […]

Platform
 

Το Steam έδωσε την επιλογή σε νέους Developers να δημοσιεύσουν τα νέα παιχνίδια τους . Δίνοντας την δυνατότητα να ψηφίσετε μέσα από το σύστημα Greenlight το παιχνίδι που θεωρείτε εσείς πιο ενδιαφέρον.

Το παιχνίδι που έχει ξεχωρίσει μέχρι τώρα είναι το κλασσικό MMO Ultima Online το οποίο έχει διακριθεί αρκετά τις τελευταίες βδομάδες.

¨Ενα βίντεο του παιχνιδιού είναι :

Επίσης ένα ακόμα παιχνίδι που ξεχώρισε είναι το «The Universim» το οποίο σας δίνει την δυνατότητα να ελέχετε και να σχεδιάζετε τον δικό σας πλανήτη. Καθώς ξεκινάτε από Stone Age και φτάνετε μέχρι τα τελευταία χρόνια. Το παιχνίδι αυτό αν και είναι λιγότερο από μια βδομάδα στο Greenlight έχει ήδη ξεχωρίσει για την φιλοσοφία του .

Μία πλήρης λίστα για τα διάφορα παιχνίδια μπορείται να τα βρείτε εδώ Greenlight Games .

Steam-Greenlight

Είναι σημαντικό να τονίσουμε πως το Steam Greenlight δίνει την δυνατότητα στους Gamers να αποφασίσουν πιο παιχνίδι θέλουν να δουν στις πλατφόρμες τους .