Προτεινόμενα πρόσθετα για το Elder Scrolls Online

Με τα πρόσθετα μπορείτε να παραμετροποιήσετε το Elder Scrolls Online, έτσι ώστε να απλοποιήσετε τις διεργασίες, να βελτιώσετε την πλοήγηση και να ενισχύσετε τις ικανότητες σας στην μάχη. Πώς να εγκαταστήσετε τα πρόσθετα Ο ευκολότερος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Minion που κάνει πιο εύκολη την αναζήτηση και εγκατάσταση των προσθέτων. Προσοχή, καθώς τα πρόσθετα αυτά κάνουν αλλαγές στα αρχεία του παιχνιδιού, γι’ αυτό χρησιμοποιείστε τα με δική σας ευθύνη. Αφού εγκαταστήσετε την εφαρμογή, επιλέγετε ξεχωριστά το κάθε πρόσθετο που σας ενδιαφέρει και το κάνετε εγκατάσταση. Για να διαχειριστείτε τα πρόσθετα ανοίγετε το Elder Scrolls Online πατάτε το πλήκτρο […]

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 

Με τα πρόσθετα μπορείτε να παραμετροποιήσετε το Elder Scrolls Online, έτσι ώστε να απλοποιήσετε τις διεργασίες, να βελτιώσετε την πλοήγηση και να ενισχύσετε τις ικανότητες σας στην μάχη.

teso

Πώς να εγκαταστήσετε τα πρόσθετα

Ο ευκολότερος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Minion που κάνει πιο εύκολη την αναζήτηση και εγκατάσταση των προσθέτων. Προσοχή, καθώς τα πρόσθετα αυτά κάνουν αλλαγές στα αρχεία του παιχνιδιού, γι’ αυτό χρησιμοποιείστε τα με δική σας ευθύνη.

Ui4

Αφού εγκαταστήσετε την εφαρμογή, επιλέγετε ξεχωριστά το κάθε πρόσθετο που σας ενδιαφέρει και το κάνετε εγκατάσταση.

Ui6

Για να διαχειριστείτε τα πρόσθετα ανοίγετε το Elder Scrolls Online πατάτε το πλήκτρο ESC και στην συνέχεια από το μενού των προσθέτων μπορείτε να τα ενεργοποιήσετε ή να τα απενεργοποιήσετε. Στην συνέχεια πατάτε «Restart UI» για να εφαρμόσετε τις αλλαγές που κάνατε.

Δεν συνιστάται να έχετε ταυτόχρονα ανοιχτά το Minion και το Elder Scrolls Online. Πάντα να κλείνετε το ένα πριν ανοίξετε το άλλο.

Χρήσιμα πρόσθετα και οι λειτουργίες τους

Foundry Tactical Combat

  • Βελτιστοποίηση των ενδείξεων Health, Magic και Stamina
  • Προσθήκη pop-up ειδοποιήσεων για το τα γεγονότα της μάχης
  • Εμφάνιση πληροφοριών σχετικά με buff/debuff cool down

Ui1

Εμφάνιση των τύπων επίθεσης, του damage κάθε επίθεσης καθώς και της κατάστασης XP.

WarLegend HUD

Πανοιμοιότυπες λειτουργίες με το Foundry Tactical Combat.

ZrMiniMap

Εμφάνιση χάρτη στην πάνω αριστερή για καλύτερο έλεγχο της πορείας σας.

Ui8

Σημείωση: Την πρώτη φορά που θα το χρησιμοποιήσετε μπορεί να σας εμφανιστεί ένα σφάλμα και να χρειαστεί να το επανεκκινήσετε αρκετές φορές. Μετά από αυτό θα λειτουργεί κανονικά.

Inventory Grid View

Αλλαγή μεταξύ της συνηθισμένης προβολής και προβολής σε μορφή πίνακα.

Ui7

Research Assistant

Εμφάνιση πράσινης ένδειξης δίπλα σε κάθε όπλο για το οποίο έχετε μάθει ότι θα μπορούσατε να μάθετε, και αντίστοιχα εμφάνιση κόκκινης ένδειξης αν χρειάζεται να το εξερευνήσετε και άλλο.

Research_assistant2

[ign.com]

Περισσότερα νέα για το The Elder Scrolls Online