Η κάρτα γραφικών AMD Radeon R9 295X2 έρχεται στις 21 Απριλίου

Ο καιρός στον οποίο θα γευτούμε υψηλής ποιότητας γραφικά στο gaming είναι πολύ κοντά. Καθώς οι οθόνες με ευκρίνεια 4Κ είναι πλέον διαθέσιμες σε απλούς ανθρώπους , οι κάρτες γραφικών που υποστηρίζουν τέτοιου είδους γραφικά έρχονται. Στο τέλος αυτού του μήνα , η AMD πρόκειται να κυκλοφορήσει μία από τις καλύτερες κάρτες γραφικών της , η οποία θα έχει 8 GB χωρητικότητα καθώς και δικό της σύστημα ψύξης .  Η Radeon R9 295X2 είναι η συνέχεια της AMD R9 290X , και υπόσχεται διπλάσια απόδοση από τις προηγούμενες κάρτες . Καθώς έχει διπλά chips Hawaii 290X , η 295Χ σχεδιάστηκε […]

Ο καιρός στον οποίο θα γευτούμε υψηλής ποιότητας γραφικά στο gaming είναι πολύ κοντά. Καθώς οι οθόνες με ευκρίνεια 4Κ είναι πλέον διαθέσιμες σε απλούς ανθρώπους , οι κάρτες γραφικών που υποστηρίζουν τέτοιου είδους γραφικά έρχονται. Στο τέλος αυτού του μήνα , η AMD πρόκειται να κυκλοφορήσει μία από τις καλύτερες κάρτες γραφικών της , η οποία θα έχει 8 GB χωρητικότητα καθώς και δικό της σύστημα ψύξης . 

radeonr9295x2-610x343

Η Radeon R9 295X2 είναι η συνέχεια της AMD R9 290X , και υπόσχεται διπλάσια απόδοση από τις προηγούμενες κάρτες . Καθώς έχει διπλά chips Hawaii 290X , η 295Χ σχεδιάστηκε με σκοπό να υποστηρίζει ευκρίνεια 4Κ , υποστηρίζοντας 8GB GDDR μνήμης. Κάνοντας τα παιχνίδια να παίζουν σε αναλύσεις τις οποίες τα κάνουν όλο και πιο ρεαλιστικά.  Επίσης συγχρονίζει σε 1018MHz και έχει 5,632 stream επεξεργαστές . Νούμερα που δύσκολα θα δούμε σε κάρτες γραφικών που προμηθεύονται στο ευρύ κοινό .

Ως προς τον σχεδιασμό της , μπορούμε να αναφέρουμε πως είναι αρκετά διαφορετική από τις τελευταίες κάρτες γραφικών της AMD. Το μεταλλικό υλικό που την προστατεύει είναι σημαντικό χαρακτηριστικό και το κόκκινο χρώμα στον ανεμιστήρα είναι κάτι που την ξεχωρίζει από τις κοινές AMD κάρτες. Το σίγουρο είναι πως θα χρειαστείτε ένα τροφοδοτικό αρκετά καλό σε δεδομένα από 500W και παραπάνω για να μπορέσει το σύστημα σας να την υποστηρίξει. Επίσης το ότι παρέχετε με ένα σύστημα ψύξης αρκετά καλό, μας φανερώνει το ότι η AMD σκέφτεται και τον θόρυβο τον οποίο θα κάνει ο υπολογιστής από ένα τέτοιο μηχάνημα γι ‘αυτό έχει στόχο να τον ελαττώσει όσο περισσότερο μπορεί.

Μπορείτε να προμηθευτείτε αυτήν την κάρτα γραφικών στις 21 Απριλίου στην τιμή των $1,500 δολαρίων . Η τιμή καθώς και τα χαρακτηριστικά την κάνουν ισάξιο αντίπαλο της Nvidia Titan Black. Συνήθως αυτές οι κάρτες έχουν δημιουργηθεί για να υποστηρίζουν 1080p αναλύσεις , αλλά αν στοχεύετε σε ένα περιβάλλον 4Κ τότε είστε σε πολύ καλό δρόμο.

Πηγή