Όποια ομάδα είχε το 1st pick στην 11η εβδομάδα του LCS EU, 69% κέρδισε

Η τελευταία βδομάδα του Ευρωπαϊκού LCS κάθε άλλο παρά μας απογοήτευσε. Εν όψη προκριματικών οι ομάδες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και αυτό φαίνεται και στα στατιστικά. Τα gold που συγκέντρωσαν οι ομάδες ήταν πάρα πολύ κοντά σε αριθμό -στην πραγματικότητα τους SK (4-0) από τους SHC (0-4) τους χωρίζουν λιγότερα από 350 gold/minute. Πολλές ομάδες κάνανε score 2-2 και συνεχίστηκε η παράδοση που θέλει το Ευρωπαϊκό LCS να κρίνεται στις λεπτομέρειες και η διαφορά δυναμικότητας των ομάδων να μην είναι χαοτική. Δείτε παρακάτω τα στατιστικά της 11ης εβδομάδας του LCS EU: Σε πρώτη ματιά μπορεί να φαίνεται περίεργο πως […]

Η τελευταία βδομάδα του Ευρωπαϊκού LCS κάθε άλλο παρά μας απογοήτευσε. Εν όψη προκριματικών οι ομάδες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και αυτό φαίνεται και στα στατιστικά.

Τα gold που συγκέντρωσαν οι ομάδες ήταν πάρα πολύ κοντά σε αριθμό -στην πραγματικότητα τους SK (4-0) από τους SHC (0-4) τους χωρίζουν λιγότερα από 350 gold/minute.

Πολλές ομάδες κάνανε score 2-2 και συνεχίστηκε η παράδοση που θέλει το Ευρωπαϊκό LCS να κρίνεται στις λεπτομέρειες και η διαφορά δυναμικότητας των ομάδων να μην είναι χαοτική.

Δείτε παρακάτω τα στατιστικά της 11ης εβδομάδας του LCS EU:

Σε πρώτη ματιά μπορεί να φαίνεται περίεργο πως στους MVP έχουμε παίκτες από SK και Millenium όμως, παρόλο που τερμάτισαν στην τελευταία θέση στην τελευταία εβδομάδα έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και κάναν κάποια πολύ καλά παιχνίδια.

Εκεί που θα πρέπει να σταθούμε όμως είναι το 69% νίκης της μπλε πλευράς. Το εμφατικό αυτό ποσοστό δείχνει πως όποιος βρίσκεται στην μπλε πλευρά και κάνει το 1st pick έχει πολύ μεγάλο πλεονέκτημα έναντι της αντίπαλης ομάδας.

Το άρθρο αντλήθηκε από εδώ.

Περισσότερα νέα για το League of Legends

Gamer since: 1983