Το κενό μεταξύ Xbox One και PS4 ως προς την επίδοση, μειώνεται δραματικά

Αυτήν την στιγμή , τα παιχνίδια υψηλών επιδόσεων μπορούν να λειτουργήσουν πλήρως σε 1080p καλύτερα στο Playstation 4 παρά στο Xbox One. Αλλά το κενό μεταξύ αυτών των δύο κονσολών όλο και περισσότερο μικραίνει. Σύμφωνα με το Lanning «Μήνες πριν, υπήρχε ένα τρομερά μεγάλο κενό μεταξύ αυτών των μηχανημάτων». Αυτό που παρατηρήθηκε όμως είναι πως οι developers εντυπωσιάστηκαν από την αρχιτεκτονική του Xbox One και βάλανε στόχο να δημιουργήσουν παιχνίδια τα οποία κυριολεκτικά θα σας εντυπωσιάσουν. Όπως φαίνεται οι δύο μεγάλες εταιρείες δεν έχουν δείξει ακόμη τα δόντια τους, αναμένουμε πάντως αρκετά πράγματα μέσα στο 2014!

Platforms
 

2496286-xb1ps4

Αυτήν την στιγμή , τα παιχνίδια υψηλών επιδόσεων μπορούν να λειτουργήσουν πλήρως σε 1080p καλύτερα στο Playstation 4 παρά στο Xbox One. Αλλά το κενό μεταξύ αυτών των δύο κονσολών όλο και περισσότερο μικραίνει.

Σύμφωνα με το Lanning «Μήνες πριν, υπήρχε ένα τρομερά μεγάλο κενό μεταξύ αυτών των μηχανημάτων».

Αυτό που παρατηρήθηκε όμως είναι πως οι developers εντυπωσιάστηκαν από την αρχιτεκτονική του Xbox One και βάλανε στόχο να δημιουργήσουν παιχνίδια τα οποία κυριολεκτικά θα σας εντυπωσιάσουν.

Όπως φαίνεται οι δύο μεγάλες εταιρείες δεν έχουν δείξει ακόμη τα δόντια τους, αναμένουμε πάντως αρκετά πράγματα μέσα στο 2014!