Ποιοι ήρωες είναι εντελώς διαφορετικοί στο U.R.F.

Νομίζω πως οι περισσότεροι θα συμφωνείτε πως το Ultra Rapid Fire είναι εκπληκτικό σαν mode. Όμως οι ήρωες έχουν σχεδιαστεί κυρίως για το 5v5 οπότε είναι λογικό κάποιοι να είναι πολύ δυνατοί στο U.R.F. mode. Πάμε λοιπόν να δούμε μερικούς: SONA: Κάποιοι νομίζουν πως στο U.R.F. η Soraka είναι OP…   Η Sona είναι πολύ περισσότερο είτε σε teamfight είτε μόνη της. Με τα εκπληκτικά μικρά Cooldown της και μόνο πατώντας Q-W συνεχόμενα είναι τρόμος για τους αντιπάλους και life battery για τους συμπαίκτες της non-stop. (Μόνο μειονέκτημα ότι θα πιαστούν τα δάκτυλά σας… 🙂 ) TEEMO: Μέχρι 20 μανιτάρια […]

Νομίζω πως οι περισσότεροι θα συμφωνείτε πως το Ultra Rapid Fire είναι εκπληκτικό σαν mode. Όμως οι ήρωες έχουν σχεδιαστεί κυρίως για το 5v5 οπότε είναι λογικό κάποιοι να είναι πολύ δυνατοί στο U.R.F. mode.

Πάμε λοιπόν να δούμε μερικούς:

SONA:

Κάποιοι νομίζουν πως στο U.R.F. η Soraka είναι OP…   Η Sona είναι πολύ περισσότερο είτε σε teamfight είτε μόνη της. Με τα εκπληκτικά μικρά Cooldown της και μόνο πατώντας Q-W συνεχόμενα είναι τρόμος για τους αντιπάλους και life battery για τους συμπαίκτες της non-stop. (Μόνο μειονέκτημα ότι θα πιαστούν τα δάκτυλά σας… 🙂 )

TEEMO:

Μέχρι 20 μανιτάρια μπορεί να βάλει ο Teemo αλλά η δύναμή του βρίσκεται στο Q το οποίο με το 525 range που έχει και το blind που κάνει ουσιαστικά τυφλώνει μόνιμα το αντίπαλο ADC. Τι να το κάνεις το μεγάλο attack speed αν είσαι τυφλωμένος;

 

LUX – ZIGGS:

Με τα ελάχιστα cooldowns και με τα aoe damage skills (όπως και με το μεγάλο range της ulti τους) γεμίζουν με φόβο τους αντιπάλους και καθαρίζουν ορδές από creeps στη στιγμή! Βέβαια πρέπει να βρουν τρόπο να μείνουν ζωντανοί.

KAYLE:

Η Kayle όπως θα γνωρίζεται δεν είναι από τους πρώτους σε δημοτικότητα ήρωες κυρίως λόγω των μεγάλων cooldowns της αλλά το U.R.F. λύνει αυτό το πρόβλημα. Επίσης με το ulti κάθε 18 δευτερόλεπτα πρέπει να βρεις τρόπο να σκοτώσεις τον άγγελο!

ANNIE:

Μόλις φτάσει 6 level έχει τον Timbers της. Αυτό σε συνδυασμό με το E και πως έχει κάθε 6 δευτερόλεπτα (aoe) stun, κάνει την Annie τρομακτική και πολύ πολύ σκληρή για να πεθάνει!

MASTER YI:

To U.R.F. έχει επαναφέρει τις ένδοξες μέρες του Master Yi. Κρύβεται, καταστρέφει κατά βούληση Turrets και δολοφονεί ήρωες χωρίς η αντίπαλη ομάδα να μπορεί να τον προλάβει.

Το U.R.F. είναι μακράν ότι ποιο διασκεδαστικό έχει βγάλει η RIOT!!!

Περισσότερα νέα για το League of Legends
Tags

Gamer since: 1983