Ψηφοφορία για το All-Star Challenge

Η άνοιξη έφτασε! Και στην επαγγελματική σκηνή του League of Legends, αυτό μπορεί να σημαίνει μόνο ένα πράγμα: ότι η εκδήλωση All-Star πλησιάζει. Όπως ανακοινώσαμε πριν από μερικές εβδομάδες, η φετινή εκδήλωση All-Star στο Παρίσι της Γαλλίας θα περιλαμβάνει μια νέα μορφή αγώνων που θα διεξάγεται στην αρχή κάθε ημέρας και ονομάζεται The All-Star Challenge. Στο All-Star Challenge, δύο ομάδες από διάφορες περιοχές θα συγκρούονται σε συναρπαστικές λειτουργίες παιχνιδιού που θα επιλέξουν οι φίλοι του League of Legends. Για τη νέα εκδήλωση Challenge, οι παίκτες θα εκλέξουν δύο επαγγελματίες παίκτες από την περιοχή τους που θα παίξουν στο Challenge, αλλά […]

lolarticle_640x360_allstar

Η άνοιξη έφτασε! Και στην επαγγελματική σκηνή του League of Legends, αυτό μπορεί να σημαίνει μόνο ένα πράγμα: ότι η εκδήλωση All-Star πλησιάζει.

Όπως ανακοινώσαμε πριν από μερικές εβδομάδες, η φετινή εκδήλωση All-Star στο Παρίσι της Γαλλίας θα περιλαμβάνει μια νέα μορφή αγώνων που θα διεξάγεται στην αρχή κάθε ημέρας και ονομάζεται The All-Star Challenge. Στο All-Star Challenge, δύο ομάδες από διάφορες περιοχές θα συγκρούονται σε συναρπαστικές λειτουργίες παιχνιδιού που θα επιλέξουν οι φίλοι του League of Legends.

Για τη νέα εκδήλωση Challenge, οι παίκτες θα εκλέξουν δύο επαγγελματίες παίκτες από την περιοχή τους που θα παίξουν στο Challenge, αλλά και θα ψηφίσουν για να διαμορφώσουν ειδικά στοιχεία των λειτουργιών παιχνιδιού.
Θέλετε να μάθετε πώς μπορείτε να συμμετάσχετε; Παρακάτω μπορείτε να βρείτε λεπτομέρειες σχετικά με τη μορφή και τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να ψηφίσετε.

Πώς λειτουργεί;

Από τις 30 Μαρτίου έως τις 12 Απριλίου, θα μπορείτε να επισκεφτείτε το lolesports.com, όπου θα βρείτε ένα ρόστερ παικτών με δικαίωμα εκλογής για το All-Star Challenge. Κάθε μέρα, θα μπορείτε να ψηφίσετε έως τρεις επαγγελματίες παίκτες από οποιονδήποτε συνδυασμό ομάδων που θα εκπροσωπήσουν την περιοχή σας.

Μετά τη λήξη της ψηφοφορίας και την καταμέτρηση όλων των ψήφων, θα ανακοινώσουμε τα αποτελέσματα και θα αποκαλύψουμε τους δύο επαγγελματίες παίκτες που θα εκπροσωπήσουν την κάθε περιοχή.

Αφού καταμετρηθούν τα αποτελέσματα των παικτών και ανακοινωθούν οι ομάδες, θα παρουσιάσουμε την πρώτη από τις τέσσερις λειτουργίες Challenge. Μία φορά την εβδομάδα, θα έχετε τη δυνατότητα να ρίξετε την ψήφο σας, για να διαμορφώσετε μια μοναδική πτυχή κάθε λειτουργίας παιχνιδιού, έως την τελευταία ημέρα της εκδήλωσης All-Star.

Η ψηφοφορία για τις λειτουργίες παιχνιδιού θα ξεκινήσει μετά τη λήξη της ψηφοφορίας, γι’ αυτό σημειώστε το στο ημερολόγιό σας και επιστρέψτε στο lolesports.com για περισσότερες ενημερώσεις. Μην χάσετε την ευκαιρία να βοηθήσετε στη διαμόρφωση του All-Star Challenge!