Επέκταση του Twitch και στη Γαλλία

Μετά την επέκταση του Twitch στο Λονδίνο, στο Αμστερνταμ και στην Πράγα η μεγαλύτερη εταρεία free live stream στον κόσμο επεκτείνεται και άλλο στην Ευρώπη έχοντας ως στόχο να αυξήσει την ποιότητα του livestream. Πέρισυ το Twitch αύξησε τη χωρητικότητά του κατα 200% στην Ευρώπη δημιουργώντας τα λεγόμενα Points Of Presence (εφεξής POP) σε Λονδίνο, Αμστερνταμ και Πράγα. Δεν περιορίστηκαν μόνο στην Ευρώπη αφού αύξησαν την χωρητικότητά τους στο Dallas κατά 300% και στο Los Angeles κατά περίπου 400%. Με λίγα λόγια αυτό σημαίνει περισσότερος κόσμος online την ίδια στιγμή με αρκετά καλή ποιότητα προβολής. Για όσους από εσάς γνωρίζατε […]

Μετά την επέκταση του Twitch στο Λονδίνο, στο Αμστερνταμ και στην Πράγα η μεγαλύτερη εταρεία free live stream στον κόσμο επεκτείνεται και άλλο στην Ευρώπη έχοντας ως στόχο να αυξήσει την ποιότητα του livestream.

4251-2675671171-twitc

Πέρισυ το Twitch αύξησε τη χωρητικότητά του κατα 200% στην Ευρώπη δημιουργώντας τα λεγόμενα Points Of Presence (εφεξής POP) σε Λονδίνο, Αμστερνταμ και Πράγα. Δεν περιορίστηκαν μόνο στην Ευρώπη αφού αύξησαν την χωρητικότητά τους στο Dallas κατά 300% και στο Los Angeles κατά περίπου 400%. Με λίγα λόγια αυτό σημαίνει περισσότερος κόσμος online την ίδια στιγμή με αρκετά καλή ποιότητα προβολής. Για όσους από εσάς γνωρίζατε το Twitch πριν τις επεκτάσεις του τον τελευταίο χρόνο, θα βλέπατε ότι σε μέρες και ώρες όπου τα κανάλια του είχαν πολύ κόσμο η ποιότητα του βίντεο έπεφτε ενώ πολλές φορές τύχαινε να σας πετάει κιόλας εκτός.

Έτσι λοιπόν η εταιρεία ακολουθώντας την τακτική της για καλή εξυπηρέτηση πελατών έρχεται να δημιουργήσει ένα νέο POP στο Παρίσι. Με αυτόν τον τρόπο θα αυξήσει την ποιότητα και τη χωρητικότητα τόσο στη Γαλλία όσο και στις γύρω χώρες με παρόμοια ISPs.

Ο περιφερειακός διευθ. του Twitch, Stuart Saw, δήλωσε στο ongamers.net ότι:

«As the only live video platform catering solely to the entire video game ecosystem, it’s important that our community has a seamless broadcasting and spectating experience.With a new point of presence in Paris, it is definitely going to improve the Twitch experience for our friends in France. Because streaming is an international phenomenon being driven by Twitch, we are laser focused on rolling out similar infrastructure expansions and upgrades in other popular broadcasting hubs, as well.«

Με λίγα λόγια αυτό που δηλώνει ο Saw είναι ότι βασικός στόχος της εταιρεία είναι η καλή εξυπηρέτηση των πελατών της ενώ επίσης δηλώνει πως θα ακολουθήσουν και άλλες επεκτάσεις σε άλλες χώρες όπου το livestreaming είναι δημοφιλές. Αρνήθηκε ωστόσο, σύμφωνα με το ongamers.net, να δώσει περισσότερες πληροφορίες για τα μελλοντικά τους σχέδια.