Παίξτε The Elders Scrolls Online και κερδίστε έως 1200€

Με την νέα ανακοίνωση δημοσίευσης του παιχνιδιού The Elders Scrolls Online, η επίσημη ιστοσελίδα ενημέρωσης IGN δίνει την δυνατότητα σε έναν τυχερό να παίξει μια ολόκληρη εβδομάδα το παιχνίδι αλλά και να πληρωθεί κιόλας. Ένας τυχερός θα περάσει τις πρώτες 5 μέρες κυκλοφορίας του παιχνιδιού (7-11 Απριλίου), στο Λονδίνο παίζοντας το πολυσυζητημένο παιχνίδι σε ένα από τα καλύτερα υπολογιστικά συστήματα που υπάρχουν (και ασφαλώς θα το κρατήσει μετά). Όλη η διάρκεια του παιχνιδιού πρόκειται να παρουσιαστεί σε επίσημο Livestream της εταιρείας δίνοντας την δυνατότητα σε εκατομμύρια χρήστες να το απολαύσουν αλλά και να εκφράσουν την γνώμη τους για το παιχνίδι. […]

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 

Με την νέα ανακοίνωση δημοσίευσης του παιχνιδιού The Elders Scrolls Online, η επίσημη ιστοσελίδα ενημέρωσης IGN δίνει την δυνατότητα σε έναν τυχερό να παίξει μια ολόκληρη εβδομάδα το παιχνίδι αλλά και να πληρωθεί κιόλας.

The-Elder-Scrolls-Online-Widescreen-HD-Wallpaper

Ένας τυχερός θα περάσει τις πρώτες 5 μέρες κυκλοφορίας του παιχνιδιού (7-11 Απριλίου), στο Λονδίνο παίζοντας το πολυσυζητημένο παιχνίδι σε ένα από τα καλύτερα υπολογιστικά συστήματα που υπάρχουν (και ασφαλώς θα το κρατήσει μετά).

Όλη η διάρκεια του παιχνιδιού πρόκειται να παρουσιαστεί σε επίσημο Livestream της εταιρείας δίνοντας την δυνατότητα σε εκατομμύρια χρήστες να το απολαύσουν αλλά και να εκφράσουν την γνώμη τους για το παιχνίδι. Όλες αυτές οι πληροφορίες που θα παρθούν από τον τυχερό νικητή θα παρουσιαστούν στην επίσημη σελίδα του IGN ως πρωτοσέλιδο. Αν αυτό δεν είναι αρκετό, πολύ απλά ο νικητής θα λάβει και 1200 € ακόμα.

Το μοναδικό πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να στείλετε ένα email εδώ: [email protected] με την έκφραση «I want to play The Elder Scrolls Online!» καθώς και μία περιγραφή μικρότερη των διακοσίων λέξεων για τον λόγο που θεωρείτε πως είστε κατάλληλοι για αυτήν την θέση! Είναι σημαντικό να συμπεριληφθούν:

  • Ηλικία
  • Τηλέφωνο

Σίγουρα γνώσεις πάνω σε MMO αλλά και PC θα θεωρηθούν πολύ σημαντικές αλλά δεν είναι απαραίτητες. Η αγάπη σας για τα παιχνίδια καθώς και το πάθος που θα έχετε για να απολαύσετε το παιχνίδι σας ικανώνουν ώστε να λάβετε αυτήν την θέση.

Έχετε περιθώριο μέχρι τις 10 πμ στις 31 Μαρτίου του 2014 για να λάβετε μέρος.

Υποσημείωση: Είναι αρκετά σημαντικό πως θα πρέπει να ταξιδεύετε καθημερινά στο Κεντρικό Λονδίνο από τις 7 έως τις 11 Απριλίου. Το ταξίδι πρέπει να οργανωθεί πλήρως από εσάς και τα έξοδα είναι δικά σας. Επιπλέον μόνο κάτοικοι του Ηνωμένου Βασιλείου μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή.

Περισσότερα νέα για το The Elder Scrolls Online
Tags