Επανάληψη αγώνα μεταξύ SK – Gambit

H Riot ανακοίνωσε πως το παιχνίδι SK Gaming εναντίον Gambit που έγινε χτες 27/3 θα επαναληφθεί εξαιτίας ενός bug που βρέθηκε στον Aatrox. Η επίσημη ανακοίνωση μπορεί να βρεθεί εδώ. Ο Riot Nick Allen δήλωσε πως ο Aatrox θα αποκλειστεί από όλα τα παιχνίδια του LCS και τoυ Challenger. To bug σύμφωνα με τη Riot είναι ότι ενώ κανονικά ο Aatrox θα πρέπει να παίρνει ζωή πίσω κάθε τρία hit με την W ενεργή, στο χθεσινό παιχνίδι έπαιρνε ζωή ανα δύο δίνοντας έτσι στον Darien μεγάλο προβάδισμα. Στην ανακοίνωση αυτήν της Riot απάντησε ο Alex Ich μέσα από μία δημοσίευσή του […]

H Riot ανακοίνωσε πως το παιχνίδι SK Gaming εναντίον Gambit που έγινε χτες 27/3 θα επαναληφθεί εξαιτίας ενός bug που βρέθηκε στον Aatrox.

Η επίσημη ανακοίνωση μπορεί να βρεθεί εδώ. Ο Riot Nick Allen δήλωσε πως ο Aatrox θα αποκλειστεί από όλα τα παιχνίδια του LCS και τoυ Challenger. To bug σύμφωνα με τη Riot είναι ότι ενώ κανονικά ο Aatrox θα πρέπει να παίρνει ζωή πίσω κάθε τρία hit με την W ενεργή, στο χθεσινό παιχνίδι έπαιρνε ζωή ανα δύο δίνοντας έτσι στον Darien μεγάλο προβάδισμα.

Στην ανακοίνωση αυτήν της Riot απάντησε ο Alex Ich μέσα από μία δημοσίευσή του στο προφίλ του στο Facebook:

σδφ

Mε λίγα λόγια η δημοσίευση αυτή λέει πως αυτό το bug υπήρχε μόνο στο early game και πως κάθε φορά που άλλαζες το W εξαφανιζόταν. Επίσης αναφέρει πως το remake είναι άδικο αφού και με το bug ο Darien έχανε στο lane του και ήταν και πίσω στο farm. Τέλος, είναι ξεκάθαρη η δυσαρέσκεια του Alex Ich και γενικότερα των Gambit αφού στη δημοσίευσή του αναφέρει πως υπήρχαν πιο σημαντικά bugs σε άλλα παιχνίδια και επανάληψη δεν έγινε.

Αν θέλετε να παρακολουθήσετε το remake μπορείτε να το δείτε εδώ lolesports.com