Το Teambuilder καταφθάνει

Αφού δοκιμάστηκε στον PBE, αφού έγινε ένα live test σε όλους τους servers και συλλέχθηκαν όσα στοιχεία χρειάζονταν οι developers, το Teambuilder βγήκε offline για περισσότερη επεξεργασία. Μετά λοιπόν από τον απαραίτητο χρόνο για finetuning, η RIOT έβγαλε video με το teambuilder και φαίνεται πως επενδύει πολλά σε αυτό. Η αλήθεια είναι πως το matchmaking στα normal games είναι απαράδεκτο και με το teambuilder προσπαθεί να βρει μια διέξοδο στο πρόβλημα αυτό. Μας δίνει το δικαίωμα να διαλέξουμε ότι build θέλουμε στο team μας και δεν «κολλάει» σε στερεότυπα. Μπορούμε να διαλέξουμε double jungle, leona jungler ή ακόμα και τέσσερις […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Αφού δοκιμάστηκε στον PBE, αφού έγινε ένα live test σε όλους τους servers και συλλέχθηκαν όσα στοιχεία χρειάζονταν οι developers, το Teambuilder βγήκε offline για περισσότερη επεξεργασία.

Μετά λοιπόν από τον απαραίτητο χρόνο για finetuning, η RIOT έβγαλε video με το teambuilder και φαίνεται πως επενδύει πολλά σε αυτό. Η αλήθεια είναι πως το matchmaking στα normal games είναι απαράδεκτο και με το teambuilder προσπαθεί να βρει μια διέξοδο στο πρόβλημα αυτό.

Μας δίνει το δικαίωμα να διαλέξουμε ότι build θέλουμε στο team μας και δεν «κολλάει» σε στερεότυπα. Μπορούμε να διαλέξουμε double jungle, leona jungler ή ακόμα και τέσσερις συμπαίκτες που να θέλουν όλοι mid. 

To release video είναι πολύ καλό, στην ποιότητα που μας έχει συνηθίσει η RIOT. Αξίζει τον κόπο να του ρίξετε μια ματιά!

Περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο site εδώ.

Περισσότερα νέα για το League of Legends

Gamer since: 1983