Ο Τίμο έφτασε στην Ευρώπη και χρειάζεται τη βοήθειά σας!

Κρατηθείτε από τα Τιμοκαπέλα σας! Ο Αεικίνητος Ανιχνευτής έφτασε στην Ευρώπη και χρειάζεται τη βοήθεία σας! Ξεκινήσαμε με τον Τίμο ένα επικό ταξίδι στην Ευρώπη, περνώντας από πάνω από δώδεκα χώρες. Ακόμα όμως και με την ομάδας κοινότητας της Riot να ακολουθεί τον Τίμο, εξαρτάται από τις δικές σας αρτιστικές ικανότητες για να ολοκληρώσει τη διαδρομή του. Δημιουργικές δοκιμασίες που θα βρείτε στη σελίδα Teemo Scouts Europe, θα σας ζητήσουν να φτιάξετε τέχνη γύρω από το αγαπημένο (;) Γιορντλ. Ο Τίμο δε θα μπορέσει να προχωρήσει στην επόμενη στάση εάν η τρέχουσα δοκιμασία δεν έχει ολοκληρωθεί, οπότε χρειάζεται να βιαστείτε […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

teemo640

Κρατηθείτε από τα Τιμοκαπέλα σας! Ο Αεικίνητος Ανιχνευτής έφτασε στην Ευρώπη και χρειάζεται τη βοήθεία σας!

Ξεκινήσαμε με τον Τίμο ένα επικό ταξίδι στην Ευρώπη, περνώντας από πάνω από δώδεκα χώρες. Ακόμα όμως και με την ομάδας κοινότητας της Riot να ακολουθεί τον Τίμο, εξαρτάται από τις δικές σας αρτιστικές ικανότητες για να ολοκληρώσει τη διαδρομή του. Δημιουργικές δοκιμασίες που θα βρείτε στη σελίδα Teemo Scouts Europe, θα σας ζητήσουν να φτιάξετε τέχνη γύρω από το αγαπημένο (;) Γιορντλ. Ο Τίμο δε θα μπορέσει να προχωρήσει στην επόμενη στάση εάν η τρέχουσα δοκιμασία δεν έχει ολοκληρωθεί, οπότε χρειάζεται να βιαστείτε λίγο.

Η αποστολή των συμμετοχών είναι πολύ απλή. Απλά τραβήξτε μία φωτογραφία με τη δημιουργία σας και ανεβάστε τη στο Instagram ή το Twitter με το hashtag #TeemoTour. Θα δημοσιεύσουμε μία συλλογή με τις αγαπημένες μας συμμετοχές ώστε όλοι οι Τιμοπαδοί να μπορούν να τις χαρούν. Θέλουμε να συμμετέχετε ακόμα και αν μένετε εκτός Ευρώπης. Θα περάσουμε από πολλά γνωστά μέρη, οπότε αναμένετε να δείτε μπόνους φωτογραφίες με τον Τίμο να κοιτάει τα αξιοθέατα.

Πέρα από τις δοκιμασίες, θα χρησιμοποιήσουμε αυτό το ταξίδι ως ευκαιρία να χαιρετίσουμε την υπέροχη Ευρωπαϊκή κοινότητά μας. Θα κάνουμε συναντήσεις έκπληξη και εκδηλώσεις κατά τη διαδρομή οπότε τσεκάρετε τη σελίδα συχνά για να μη χάσετε τίποτα! Φορέσαμε στον Τίμο μία σπέσιαλ GPS συσκευή ώστε να μπορείτε να ακολουθείτε την πρόοδο μας και να δείτε πότε φτάσαμε στη χώρα σας ώστε να είστε έτοιμοι για να συναντηθούμε!

Η σελίδα Teemo Scouts Europe (Ο Τίμο ανιχνεύει την Ευρώπη) είναι τώρα διαθέσιμη, οπότε πάρτε μολύβια, μαρκαδόρους και κραγιόνια και ετοιμαστείτε. Βοηθείστε τον εξερευνητή να ολοκληρώσει το ταξίδι του!

Τα λέμε στο δρόμο!

Περισσότερα νέα για το League of Legends