Πως να μειώσετε το damage που δέχεστε στο jungling

Παρατηρήσαμε πως οι Ασιάτες παίκτες σκοτώνουν πρώτα τα μικρά golems ενώ οι Ευρωπαίοι και οι Αμερικάνοι πρώτα το μεγάλο. Πιο πρέπει τελικά να σκοτώνουμε πρώτα; Στην παρακάτω εικόνα βλέπουμε το damage/health των wild animals μεταξύ 2:05-2:59 και 3:00-3:59 Το damage/health των μικρών Golems είναι 48% μεγαλύτερο από αυτό των μεγάλων. Καταλαβαίνουμε πως πρέπει πρώτα να σκοτώνουμε τα μικρά και μετά το μεγάλο. Όλα αυτά αφορούν στα solo kills και όχι όταν έχουμε βοήθεια από την ομάδα μας (βοήθεια στο golem ή στο Lizard στο 1:55). Το ποσοστό μειώνεται στο 44% στο 3:00 έως 3:59. Όπως μπορούμε να δούμε τα ποσοστά […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Παρατηρήσαμε πως οι Ασιάτες παίκτες σκοτώνουν πρώτα τα μικρά golems ενώ οι Ευρωπαίοι και οι Αμερικάνοι πρώτα το μεγάλο. Πιο πρέπει τελικά να σκοτώνουμε πρώτα;

Στην παρακάτω εικόνα βλέπουμε το damage/health των wild animals μεταξύ 2:05-2:59 και 3:00-3:59

Το damage/health των μικρών Golems είναι 48% μεγαλύτερο από αυτό των μεγάλων. Καταλαβαίνουμε πως πρέπει πρώτα να σκοτώνουμε τα μικρά και μετά το μεγάλο. Όλα αυτά αφορούν στα solo kills και όχι όταν έχουμε βοήθεια από την ομάδα μας (βοήθεια στο golem ή στο Lizard στο 1:55). Το ποσοστό μειώνεται στο 44% στο 3:00 έως 3:59.

Όπως μπορούμε να δούμε τα ποσοστά στα άλλα wild animals είναι ακόμα μεγαλύτερα, με το ποσοστό των μικρών wolves να είναι 93% μεγαλύτερο από αυτό του μεγάλου και των μικρών φαντασμάτων 90% μεγαλύτερο από το μεγάλο.

Οπότε σωστοί και ψαγμένοι οι Ασιάτες που χτυπάνε πρώτα τα μικρά. Βέβαια μην χρησιμοποιήσετε ποτέ το smite στα μικρά μιας και θα χάσετε 200 damage στα μικρά Golems και ακόμα περισσότερα σε άλλα μικρά wild animals.

Περισσότερα νέα για το League of Legends

Gamer since: 1983