Η Respawn εξηγεί γιατί το TitanFall χρειάζεται 48 GB για εγκατάσταση

Το TitanFall όπως είναι γνωστό χρειάζεται 48 GB για εγκατάσταση στον υπολογιστή . Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι για να μπορέσει να αποσυμπιέσει τον τεράστιο όγκο αρχείων ήχου που έχει το παιχνίδι μέσα. Μιλώντας στην Eurogamer, ο υπεύθυνος Richard Baker εξήγησε πως τα δεδομένα παίρνουν περισσότερο χώρο στον υπολογιστή καθώς φτιάχτηκε το παιχνίδι για να λειτουργεί και σε κατώτερα συστήματα. Σε αντίθεση στην έκδοση του Xbox One , το μέγιστο όριο χώρου που πιάνει το παιχνίδι είναι 17 GB. «Βασικά όταν κατεβάζετε το παιχνίδι ή παίρνετε το DVD του, είναι αρκετά μικρότερο από ότι αναγράφετε προηγουμένως». Ο ήχος είτε […]

Platforms
 
Publisher
 

Το TitanFall όπως είναι γνωστό χρειάζεται 48 GB για εγκατάσταση στον υπολογιστή . Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι για να μπορέσει να αποσυμπιέσει τον τεράστιο όγκο αρχείων ήχου που έχει το παιχνίδι μέσα.

Titanfall

Μιλώντας στην Eurogamer, ο υπεύθυνος Richard Baker εξήγησε πως τα δεδομένα παίρνουν περισσότερο χώρο στον υπολογιστή καθώς φτιάχτηκε το παιχνίδι για να λειτουργεί και σε κατώτερα συστήματα. Σε αντίθεση στην έκδοση του Xbox One , το μέγιστο όριο χώρου που πιάνει το παιχνίδι είναι 17 GB.

«Βασικά όταν κατεβάζετε το παιχνίδι ή παίρνετε το DVD του, είναι αρκετά μικρότερο από ότι αναγράφετε προηγουμένως». Ο ήχος είτε κατεβαίνει ξεχωριστά είτε γίνεται εγκατάσταση από το DVD. Θεωρήθηκε αρκετά σημαντικό ο ήχος να μην συμπιεστεί διότι υπήρχε η πιθανότητα πολλών αλλοιώσεων στο παιχνίδι.

Επομένως όλος αυτός ο χώρος είναι μόνο ήχος. Σε υψηλών και μεσαίων προδιαγραφών PC αυτό δεν θα είναι πρόβλημα. Σε κατώτερα πάλι θα υπάρχει το πρόβλημα του χώρου. Γι’αυτό πριν αγοράσετε το παιχνίδι να είστε προετοιμασμένοι τι θα αντιμετωπίσετε.

Από εμάς καλή διασκέδαση !

Περισσότερα νέα για το Titanfall
Tags
,