Το μέλλον του TitanFall αυτή την εβδομάδα

H Respwn Entertainment πρόκειται αυτήν την Δευτέρα να εξηγήσει πιο θα είναι το μέλλον του εντυπωσιακού παιχνιδιού TitanFall. O Jeff Rubenstein και ο Larry Hryb της Microsoft αποκαλύπτουν πως ούτε εκείνοι γνωρίζουν ακριβώς το τι πρόκειται να προβληθεί . Μετά την εκπομπή ο Rubenstein είπε πως «Με ενημέρωσαν πως πρόκειται να αποκαλυφθεί μία εντελώς νέα συνεργασία στο αχανές σύμπαν του TitanFall. Ενδιαφέρον…» Η αποκάλυψη θα συμβεί στο Twitch για όσους δεν μπορούν να παραβρεθούν στο SXSW. Τι αναμένουμε να δούμε στην σημερινή εκπομπή του Titanfall; DLC ανακοινώσεις, Season Pass πληροφορίες  ή κάτι άλλο; Παρακάτω υπάρχει ένα βίντεο στο οποίο μπορείτε […]

Publisher
 

H Respwn Entertainment πρόκειται αυτήν την Δευτέρα να εξηγήσει πιο θα είναι το μέλλον του εντυπωσιακού παιχνιδιού TitanFall.

O Jeff Rubenstein και ο Larry Hryb της Microsoft αποκαλύπτουν πως ούτε εκείνοι γνωρίζουν ακριβώς το τι πρόκειται να προβληθεί .

Titanfall_wallpaper2560x1440

Μετά την εκπομπή ο Rubenstein είπε πως «Με ενημέρωσαν πως πρόκειται να αποκαλυφθεί μία εντελώς νέα συνεργασία στο αχανές σύμπαν του TitanFall. Ενδιαφέρον…»

Η αποκάλυψη θα συμβεί στο Twitch για όσους δεν μπορούν να παραβρεθούν στο SXSW.

Τι αναμένουμε να δούμε στην σημερινή εκπομπή του Titanfall; DLC ανακοινώσεις, Season Pass πληροφορίες  ή κάτι άλλο;

Παρακάτω υπάρχει ένα βίντεο στο οποίο μπορείτε να δείτε τα Top 5 Kills μέσα στο παιχνίδι:

Περισσότερα νέα για το Titanfall