Η Sony αποκαλύπτει τα χαρτιά της για το Playstation

H Sony ανακοίνωσε πως στην συνεδρίαση των Game Developers αργότερα αυτόν τον μήνα πρόκειται να αποκαλύψει τα χαρτιά της σχετικά με το πως σκέφτεται το μέλλον του gaming. Ασφαλώς το άτομο το οποίο πρόκειται να εξηγήσει το θέμα αυτό δεν είναι άλλος από τον Shuhei Yoshida, Πρόεδρος της Παγκοσμίως Οργάνωσης της Sony καθώς και δύο «κλειδιά» μέλη του SCEA’s τμήματος μαζί με την Development Ομάδα : Richard Marks και Anton Mikhailov. Τα νέα αυτά έρχονται λίγες μόλις εβδομάδες από τότε που αποκαλύφθηκε πως η Sony πρόκειται να ασχοληθεί με Εικονική Πραγματικότητα. Αφήνοντας έκπληκτους τους περισσότερους αναγνώστες. Η φήμες είχαν ξεκινήσει […]

Platform
 

H Sony ανακοίνωσε πως στην συνεδρίαση των Game Developers αργότερα αυτόν τον μήνα πρόκειται να αποκαλύψει τα χαρτιά της σχετικά με το πως σκέφτεται το μέλλον του gaming. Ασφαλώς το άτομο το οποίο πρόκειται να εξηγήσει το θέμα αυτό δεν είναι άλλος από τον Shuhei Yoshida, Πρόεδρος της Παγκοσμίως Οργάνωσης της Sony καθώς και δύο «κλειδιά» μέλη του SCEA’s τμήματος μαζί με την Development Ομάδα : Richard Marks και Anton Mikhailov.

Sony-3D-Viewer-02

Τα νέα αυτά έρχονται λίγες μόλις εβδομάδες από τότε που αποκαλύφθηκε πως η Sony πρόκειται να ασχοληθεί με Εικονική Πραγματικότητα. Αφήνοντας έκπληκτους τους περισσότερους αναγνώστες. Η φήμες είχαν ξεκινήσει στις αρχές τους Σεπτέμβρη και διατυπώθηκαν κυρίως στην Gamescom.

Είναι σημαντικό να προσθέσουμε πως ο Mark και ο Mikhailov έχουν παίξει σημαντικό ρόλο με την δουλειά τους στο τομέα ανάπτυξης της Sony.

Λέτε να δούμε την απάντηση της Sony στο πολυσυζητημένο Occulus Rift;

Tags
,