Η Riot προγραμματίζει αλλαγές για τον Lee Sin

Πρόσφατα η Riot, έριξε στο τραπέζι πως πρόκειται να αλλάξει τον τυφλό μοναχό. Κάποιοι από τους αναγνώστες και κυρίως gamers συμφώνησαν με αυτές τις αλλαγές αλλά άλλοι νευρίασαν με αυτές. Ο Lee Sin είναι ισορροπημένος παίχτης και έχει αρκετά καλά στατιστικά στα διάφορα Tournaments. Πιστεύουμε πως αυτές οι αλλαγές πρόκειται να αλλάξουν πλήρως τον τρόπο που παίζουμε αυτόν το χαρακτήρα και θεωρούμε αρκετά σημαντικό πως είναι καλό μερικές φορές να πηγαίνουμε με την λογική της Riot καθώς εκείνη θέλει να κάνει το παιχνίδι όσο το δυνατόν πιο ευχάριστο για εμάς. Εσείς τι λέτε θα θέλατε να δείτε αλλαγές στο Lee […]

Πρόσφατα η Riot, έριξε στο τραπέζι πως πρόκειται να αλλάξει τον τυφλό μοναχό. Κάποιοι από τους αναγνώστες και κυρίως gamers συμφώνησαν με αυτές τις αλλαγές αλλά άλλοι νευρίασαν με αυτές. Ο Lee Sin είναι ισορροπημένος παίχτης και έχει αρκετά καλά στατιστικά στα διάφορα Tournaments.

20140310_064256170

Πιστεύουμε πως αυτές οι αλλαγές πρόκειται να αλλάξουν πλήρως τον τρόπο που παίζουμε αυτόν το χαρακτήρα και θεωρούμε αρκετά σημαντικό πως είναι καλό μερικές φορές να πηγαίνουμε με την λογική της Riot καθώς εκείνη θέλει να κάνει το παιχνίδι όσο το δυνατόν πιο ευχάριστο για εμάς.

Εσείς τι λέτε θα θέλατε να δείτε αλλαγές στο Lee Sin; Επιπλέον όσοι έχετε τα δικά σας Video με τον χαρακτήρα μπορείτε να μας τα στείλετε για να τα παρουσιάσουμε!