Συνεργασία GameSpace με Elysium Gaming και RFS[MINECRAFT]

Η ομάδα του GameSpace.gr σας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την νέα συνεργασία της με την Elysium Gaming καθώς και με τoυς RFS Minecraft . Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε ποιοτική ενημέρωση σε θέματα ψηφιακής διασκέδασης και τεχνολογίας και να δημιουργήσουμε μία gaming κοινότητα που θα σας προσφέρει ατελείωτες ώρες ψυχαγωγίας . Η ομάδα μας αποτελείται αποκλειστικά από άτομα έμπειρα στον χώρο του Gaming τα οποία τα ενώνει ένα κοινό στοιχείο. Η αγάπη για τα video games και την τεχνολογία. Ο λόγος αυτής της συνεργασία προβλήθηκε με σκοπό να φτάσει στα αυτιά  κάθε παθιασμένου gamer που αναζητά ποιοτική ενημέρωση και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες όπως […]

Η ομάδα του GameSpace.gr σας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την νέα συνεργασία της με την Elysium Gaming καθώς και με τoυς RFS Minecraft . Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε ποιοτική ενημέρωση σε θέματα ψηφιακής διασκέδασης και τεχνολογίας και να δημιουργήσουμε μία gaming κοινότητα που θα σας προσφέρει ατελείωτες ώρες ψυχαγωγίας . Η ομάδα μας αποτελείται αποκλειστικά από άτομα έμπειρα στον χώρο του Gaming τα οποία τα ενώνει ένα κοινό στοιχείο. Η αγάπη για τα video games και την τεχνολογία.

Ο λόγος αυτής της συνεργασία προβλήθηκε με σκοπό να φτάσει στα αυτιά  κάθε παθιασμένου gamer που αναζητά ποιοτική ενημέρωση και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες όπως Live Stream εκπομπές και Online – LAN τουρνουά για τους αγαπημένους του τίτλους. Θα έρθετε σε επαφή με άτομα που έχουν κοινά ενδιαφέροντα μ’εσάς, θα κάνετε νέες φιλίες και θα βρείτε μία διέξοδο από το άγχος της καθημερινότητας.

Λίγα λόγια για τους συνεργάτες μας:

banner_zps5d7348d3

Η Elysium Gaming ιδρύθηκε το 2006 στο World of Warcraft στον server Defias Brotherhood (Alliance) από τον Ariakan και τον Arsen, δύο αδέλφια με πάθος για παιχνίδια. Από τότε συμμετείχαμε με επιτυχία σε πολλά MMO παιχνίδια, δημιουργώντας ένα καλό όνομα ανάμεσα στις καλύτερες guild της Ευρώπης.

Οι officers και οι παίκτες μας είναι όλοι τους βετεράνοι, δεξιοτέχνες, πειθαρχημένοι και αποφασισμένοι να επιτύχουν σε κάθε παιχνίδι που συμμετέχουμε. Για να το καταφέρουμε όμως αυτό, χρειαζόμαστε τους κατάλληλους brothers in arms. Για αυτό το λόγο, η διαδικασία ένταξης στο community είναι πολύ επιλεκτική. Ωστόσο δεχόμαστε και social και casual μέλη στις τάξεις μας, επειδή -πάνω από όλα- δεν ασχολούμαστε με τα παιχνίδια μόνο για να διακριθούμε, αλλά και για να διασκεδάσουμε.

Αυτό που μπορούμε να σας υποσχεθούμε είναι μια καλά οργανωμένη κοινότητα παιχνιδιών, με φιλικά άτομα και ισχυρή δομή. Στόχος μας είναι να γίνει η Elysium Gaming το ηλεκτρονικό σας σπίτι και ευελπιστούμε ότι θα παραμείνετε με εμάς για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Τα άτομα που είναι υπεύθυνα για την διαδικτυακές σας διασκέδαση είναι τα εξής:

Tι έχουμε πετύχει μέχρι στιγμής στα MMOs:

  1. WoW: Ήμασταν μέσα στο Top 3 guild σε κάθε server που βρεθήκαμε.
  2. Warhammer Online: Πρώτο guild στα charter για όσο καιρό παίξαμε εκεί.
  3. Rift: Ήμασταν η 3η καλύτερη Guild στο server μας στο raiding progress και η καλύτερη guild στο PvP.
  4. Star Wars the Old Republic: Ήμασταν ένα από τα καλύτερα 3 guild στον server Legions of Lettow (Republic) και σε PVE και σε PvP πρόοδο.
  5. Guild Wars 2: Ήμασταν ένα κυρίαρχο Guild στο World vs World και μεταξύ των πρώτων στην Ευρώπη στην απόκτηση του Commander title.

Χαρακτηριστική Έκφραση: «Παρακολουθούμε κάθε ελπιδοφόρο επερχόμενο παιχνίδι, και αν αποφασίσουμε ότι κάποιο από αυτά είναι όντως πολλά υποσχόμενο και υπάρχει ενδιαφέρον από τα μέλη μας, θα το εντάξουμε μέσα στην κοινότητα μας.»

Μην χάσετε την ευκαιρία να ενταχθείτε στην κοινότητα τους !

rfsw

Από τον Απρίλιο του 2011 που ξεκίνησε ο Rainbow ως από τους πρώτους Ελληνικούς Minecraft Servers, φιλοξενήσαμε πάνω από 500.000 premium παίκτες. Για πολύ περισσότερο από 8 μήνες συνεχόμενα συγκαταλεγόταν ως ο πιο γνωστός Server στην Ευρώπη και στο τέλους του καλοκαιριού του 2011, σε όλο τον κόσμο. Ο δημιουργός του Minecraft, Notch, έχει τιμήσει τον Server μας και μάλιστα δύο φορές, υπάρχουν σχετικά ντοκουμέντα.

Ο RFS-Rainbow κράτησε το επίπεδο του Minecraft ανεβάζοντας και το Ελληνικό Minecraft Gaming Community για όλο το 2012 και στις αρχές του 2013 άνοιξε το «παράρτημα» όπως αναφέρεται συχνά, το RFS Lobby.

Τo RFS Lobby ήταν ένας πολυχώρος από mini-games & servers, όπως skyblock/prison/nazi-zombies/race wars/call of rainbow(cod)/και άλλα μεταξύ αυτών και συστεγαζόμενοι servers όπως της Agapii Gaming ο «Lovely», του Tsobastiv o «Glowstone» και άλλοι. Η πρόσβαση στο RFS Lobby ήταν ελεύθερη και για non-premium παίκτες, δηλαδή αυτούς που δεν είχαν αγορασμένο το παιχνίδι και μπορούσαν να συνδεθούν. Αυτό συνήθως σε μεγάλη κλίμακα φέρει κινδύνους για έναν server. Η τεχνογνωσία πίσω από όλα αυτά και η ομάδα με όνομα «RFS Team» φρόντιζε πάντα να είναι όλα στην εντέλεια και να τρέχουν με δικλείδες ασφαλείας ώστε οι παίκτες, τα αντικείμενά τους όπως και ο ίδιος ο server να λειτουργεί σε άρτια κατάσταση και με ασφάλεια.

Ο Rainbow ανά περιόδους πραγματοποιούσε κάποια γεγονότα, αλλιώς events. Θα ήθελα να σας περιγράψω λίγο από αυτά παρακάτω.

Πρώτο event πραγματοποιήθηκε στις 23 Αυγούστου 2011 και ονομαζόταν «Indiana Jones», είναι προφανές ότι έμπνευσή του προήλθε από τις περιπέτειες του Indiana Jones στις ταινίες του. Το βασικό σενάριο αυτού του γεγονότος ήταν πάνω σε έναν χώρο που δημιουργήθηκε με το χέρι, γεμάτος περιπετειώδεις περιοχές, παγίδες, γρίφους και στο τέλος αυτών επιβράβευση στην μορφή θησαυρού. Ο κόσμος έδειξε μεγάλο θαυμασμό μετά το πέρας του event και από εκεί και πέρα ο Rainbow εκτοξεύθηκε στα ύψη από πλευράς αριθμού παικτών.»

Από εκεί και μετά έγιναν γιγάντιες προσπάθειες από την RFS Team για να συνεχίσει ο Rainbow να μεγαλώνει και να βελτιώνεται, φτάνοντας στο επόμενο έτος να έχει πάνω από 16 ολοκληρωτικά σε επίπεδο σχεδιασμού, πόλεις, όπως η Alexandria, Katana και άλλες. Πόλεις όπου ο κόσμος μπορούσε να ενοικιάσει ένα σπίτι, να χρησιμοποιήσει την τοπική αγορά και άλλα. Η κάθε πόλη έχει το προσωπικό της στυλ και εμφάνιση, και οι δημιουργίες στην κάθε μια ακολουθούσαν το ίδιο μοτίβο όπως καλή ώρα γνωστά Ελληνικά νησιά.

Στις 14 Απριλίου 2012, έγιναν τα πρώτα γενέθλια του server με ένα σχετικό event που μάζεψε 100 συνδεδεμένους παίκτες τα πρώτα 5 λεπτά. Το event είχε έναρξη με drop-party, όπου στο spawn οι παίκτες έπαιρναν μια θέση και κάποιος από την ομάδα έκανε drop από χρήσιμα έως πολύτιμα αντικείμενα για πάνω από 30 λεπτά. Όταν οι παίκτες έφτασαν στο σημείο ετοιμότητας περάσαμε στο επόμενο κομμάτι του event που ήταν castle siege. Εκεί οι παίκτες έβαζαν τα δυνατά τους, όπως και τα καλά τους (πανοπλίες όπλα κλπ) και προσπαθούσαν να περάσουν από τους φρουρούς-npc και να κατακτήσουν το κάστρο! Το event έληξε με βραβεία όπως diamonds, και άλλα items όπως και ειδικούς τίτλους μέσα στο παιχνίδι.

Δεν χρειάζεται να περιγράψω περισσότερο τα μικρά events, ήταν πολλά και πραγματοποιόντουσαν συχνά, έτσι οι παίκτες είχαν πάντα την καλύτερη εντύπωση και έμεναν ευχαριστημένοι. Θα ήθελα όμως να σας κατευθύνω την προσοχή σε δύο συγκεκριμένα.

Το 1ο στον κόσμο MASS LOGINS EVENT, στις 19 Μαίου 2013, όπου οι απανταχού Minecrafters έβαλαν τα μαγιό τους και συμμετείχαν στο μεγαλύτερο καταγεγραμμένο διαδραστικό Minecraft γεγονός. Ο δείκτης έδειξε κόκκινο ξεπερνώντας τα 1.000 logins και ταυτόχρονα συνδεδεμένα πάνω από 600 άτομα!

Σε συνέχεια τον επόμενο μήνα στις 30 Ιουνίου έγινε το 2ο MASS LOGINS EVENT με θέμα Wild Wild West. Εκεί ξεπέρασαν τα logins των παικτών τα 1.500 και ταυτόχρονα συνδεδεμένα πάνω από 800 άτομα!

Μπορούμε να πούμε πολλά και περισσότερα για την δράση και την παρουσία της ομάδας RFS, βέβαια τι καλύτερο από το τρέχον project που θα παρουσιάσουμε παρακάτω…

Rainbow 2400

Ένα νέο RFS Project που έχει διαφορετικό είδος gameplay, νέο σκοπό και ξανασχεδιασμένο εξολοκλήρου τον κόσμο, κάτι έχει πάει στραβά, όλα είναι θαμμένα κάτω από τόνους άμμο.

Έχουν περάσει 1000 χρόνια!!! Νέες ήπειροι, νέες περιοχές, διαφορετικό τρόπος mining, peaceful, factions, wars, και πολλά άλλα.. Περισσότερα για τον νέο Rainbow 2400 και το gameplay του μπορείτε να διαβάσετε στο pdf εδώ.