Το νέο Tony Hawk έρχεται όχι σε κονσόλα αλλά σε κινητό

Πιστεύατε ότι το νέο Tony Hawk θα ερχόταν σε κονσόλες όπως το Xbox One ή το PS4;Κάνατε λάθος ! Ο θρυλικός skateboarder ανακοίνωσε σε μία συνέντευξη με την Bloomberg ότι το νέο project θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά σε κινητά. «Δουλεύουμε σε ένα παιχνίδι για κινητό αυτόν τον καιρό,»είπε ο Hawk σχετικά με την συνεργασία του με την Activision. «Δουλεύουμε σε ένα παιχνίδι που προορίζεται σε κινητά αυτόν τον χρόνο». Ο Hawk επαναλάμβανε πόσο ενθουσιασμένος είναι που φέρνει το νέο Tony Hawk σε κινητό επειδή ο κόσμος ξοδεύει τόσο πολύ από τον χρόνο του στα κινητά τηλέφωνα. «Δεν πήγαμε αποκλειστικά προς αυτήν […]

Πιστεύατε ότι το νέο Tony Hawk θα ερχόταν σε κονσόλες όπως το Xbox One ή το PS4;Κάνατε λάθος !

Ο θρυλικός skateboarder ανακοίνωσε σε μία συνέντευξη με την Bloomberg ότι το νέο project θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά σε κινητά.

«Δουλεύουμε σε ένα παιχνίδι για κινητό αυτόν τον καιρό,»είπε ο Hawk σχετικά με την συνεργασία του με την Activision. «Δουλεύουμε σε ένα παιχνίδι που προορίζεται σε κινητά αυτόν τον χρόνο».

Ο Hawk επαναλάμβανε πόσο ενθουσιασμένος είναι που φέρνει το νέο Tony Hawk σε κινητό επειδή ο κόσμος ξοδεύει τόσο πολύ από τον χρόνο του στα κινητά τηλέφωνα.

«Δεν πήγαμε αποκλειστικά προς αυτήν την κατεύθυνση όμως είμαι ενθουσιασμένος γιατί,συνολικά με τον χρόνο που ξοδεύει ο κόσμος στα κινητά και στα tablets παίζοντας παιχνίδια,δεν είχαμε ποτέ το δικό μας παιχνίδι σε αυτόν τον χώρο γι’αυτό είμαι ενθουσιασμένος που επιτέλους παρέχω ένα παιχνίδι σε αυτόν τον τομέα», είπε.

THPSHD_PS3_Cole_Projective_Warehouse

Το νέο Tony Hawk για κινητά δεν θα είναι το πρώτο παιχνίδι στην σειρά για smartphones και tablets, αφού η έκδοση του παιχνιδιού Tony Hawk’s Pro Skater 2 είναι ήδη διαθέσιμη στο itunes προς 2$.Αλλά από τον τρόπο που περιέγραψε ο Hawk το νέο παιχνίδι,ακούγεται σαν ένα αυθεντικό τίτλο και όχι μια έκδοση ενός προηγούμενου παιχνιδιού.

Η Activision ωστόσο δεν έχει ανακοινώσει επίσημα το νέο Tony Hawk,όμως ο εκδότης είπε στην Gamespot νωρίτερα αυτόν τον μήνα ότι θα μοιραστεί περισσότερα νέα για το παιχνίδι σύντομα.

2445298-tony