Το Αssasin's Creed 5 δεν θα γυριστεί στην Ιαπωνία

Η αντιπρόσωπος της Ubisoft στο Toronto Jade Raymond ανάφερε πως το Assasin’s creed 5 δεν πρόκειται να διαδραματιστεί στην Ιαπωνία. H Raymond διέδωσε την φήμη αυτή καθώς μίλαγε γενικά για το franchise του παιχνιδιού. Επίσης πρόσθεσε πως το επόμενο παιχνίδι αναμένετε να δραματοποιηθεί σε μια ιστορική περιοχή – χωρίς να δώσει παραπάνω πληροφορίες. Η Ubisoft του Toronto γνωστοποιεί πως εργάζεται για το επόμενο Assasin’s Creed. «Καθώς χτίζαμε το franchise του παιχνιδιού, σκεφτόμασταν ένα νέο σύμπαν και το πως εμείς μπορούσαμε να πάμε την ιστορία του ένα βήμα παραπέρα. Με σκοπό να μπορέσει να ζήσει πολλά χρόνια ως παιχνίδι αλλά και […]

Η αντιπρόσωπος της Ubisoft στο Toronto Jade Raymond ανάφερε πως το Assasin’s creed 5 δεν πρόκειται να διαδραματιστεί στην Ιαπωνία.

39c3a8969c29f47751b5dc0d58aea3467dad01e8.jpg__576x480_q85

H Raymond διέδωσε την φήμη αυτή καθώς μίλαγε γενικά για το franchise του παιχνιδιού. Επίσης πρόσθεσε πως το επόμενο παιχνίδι αναμένετε να δραματοποιηθεί σε μια ιστορική περιοχή – χωρίς να δώσει παραπάνω πληροφορίες. Η Ubisoft του Toronto γνωστοποιεί πως εργάζεται για το επόμενο Assasin’s Creed.

«Καθώς χτίζαμε το franchise του παιχνιδιού, σκεφτόμασταν ένα νέο σύμπαν και το πως εμείς μπορούσαμε να πάμε την ιστορία του ένα βήμα παραπέρα. Με σκοπό να μπορέσει να ζήσει πολλά χρόνια ως παιχνίδι αλλά και ίσως ως εκπομπή. Εάν η ιστορία δεν καταλήγει κάπου, τότε καταλήγουμε με ένα παιχνίδι παρόμοιο με το Mtrix 2 ή κάτι το οποίο ποτέ δεν θα φτάσει την τελειότητα.» είπε η Jade Raymond.

assassins-creed

Τον προηγούμενο μήνα υπήρχε σύγχυση για το αν ο κύκλος του Assasin’s Creed πρόκειται να τελείωνε κάποια στιγμή.

Αναφέρθηκε από τον Darby McDevitt πως «Όντως υπήρξε σύγχυση πως το Assasin’s Creed έχει τέλος, αλλά επειδή όλη η ιστορία είναι ανοιχτή σε εμάς, βλέπουμε τον κόσμο όπως την  σειρά Doctor Who. Με λίγα λόγια το αχανές ιστορικό background του παιχνιδιού μας δείχνει πως το παιχνίδι θα συνεχίσει για πολύ ακόμα. Προβάλλοντας πράγματα που δεν έχουμε δει καθώς και χαρακτηριστικά που σύμφωνα με την τελευταία τεχνολογία πρόκειται να μας εντυπωσιάσουν πλήρως.

Το Assasin’s Creed V δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα. Αργότερα αυτό τον χρόνο είναι σίγουρο πως το αναμένουμε. Θα κυκλοφορήσει για περισσότερες από μία κονσόλες. Όπως κονσόλες νέας γενιάς PS4,Xbox One και PS3 και Xbox 360 .

Επομένως δυστυχώς δεν αναμένουμε να δούμε μια τέτοια αμφίεση :

eaff571d0e9a07a8ebcbaf8012d975f6-fictional-assassins-creed-entries