Η Εικονική Πραγματικότητα έρχεται το Μάρτιο στο PS4

Ναι καλά διαβάσετε αναφερόμαστε σε Εικονική Πραγματικότητα. Συνήθως πιστεύουμε πως κάτι τέτοιο θα ήταν εφικτό στο πολύ μακρινό μέλλον ή και ίσως απίθανο. Βέβαια η Sony καταρρίπτει αυτόν τον μύθο και προβάλει την δική της συσκευή Εικονικής Πραγματικότητας . Αναμένουμε να την δούμε στις 17 Μαρτίου και σίγουρα μέσα στους επόμενους μήνες να την χρησιμοποιήσουμε κιόλας.  Αναφέρετε ως ο συναγωνιστής της πολυσυζητημένης συσκευής Occulus Rift . Η ποιότητα της συσκευής όπως αναφέρετε είναι αρκετά καλή και ίσως μπορεί να είναι η ναυαρχίδα για πολλά πράγματα στο μέλλον. Η Sony ανάφερε πως αυτή η συσκευή αναμενότανε να παρουσιαστεί κατά την διάρκεια […]

Platform
 

Ναι καλά διαβάσετε αναφερόμαστε σε Εικονική Πραγματικότητα. Συνήθως πιστεύουμε πως κάτι τέτοιο θα ήταν εφικτό στο πολύ μακρινό μέλλον ή και ίσως απίθανο. Βέβαια η Sony καταρρίπτει αυτόν τον μύθο και προβάλει την δική της συσκευή Εικονικής Πραγματικότητας . Αναμένουμε να την δούμε στις 17 Μαρτίου και σίγουρα μέσα στους επόμενους μήνες να την χρησιμοποιήσουμε κιόλας. 

2441771-sony

Αναφέρετε ως ο συναγωνιστής της πολυσυζητημένης συσκευής Occulus Rift . Η ποιότητα της συσκευής όπως αναφέρετε είναι αρκετά καλή και ίσως μπορεί να είναι η ναυαρχίδα για πολλά πράγματα στο μέλλον.

Η Sony ανάφερε πως αυτή η συσκευή αναμενότανε να παρουσιαστεί κατά την διάρκεια της Gamescom τον Αύγουστο ή στο Tokyo Game Show , αλλά βέβαια όπως φάνηκε τίποτα δεν παρουσιάστηκε. Αυτό σύμφωνα με την Sony έγινε επειδή ήθελε να σιγουρευτεί πως η συσκευή θα είναι πλήρως λειτουργική.

Αυτή η συσκευή αναμένετε να βασιστεί πλήρως για παιχνίδια ανεβάζοντας τον πήχη της διασκέδασης σε πολύ μεγάλα επίπεδα.

Βέβαια είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως και το Xbox One δεν θα μείνει παραπονεμένο καθώς και η Microsoft δουλεύει πάνω στην δική της συσκευή Εικονικής Πραγματικότητας η οποία ονομάζεται «Fortazela» . Η οποία είναι αρκετά παρόμοια με τα Google Glasses