10 Ανόητες Κινήσεις για να χάσετε τα παιχνίδια σας

Όταν χάνετε ένα παιχνίδι μερικές φορές σίγουρα ψάχνετε να βρείτε το λόγο. Μερικές φορές οι αντίπαλοι σας παίζουν αρκετά πιο οργανωμένα από εσάς. Βέβαια άλλες φορές κάνετε ανόητα λάθη που σας κοστίζουν την νίκη του παιχνιδιού σας. Έχετε κάνει ποτέ τα παρακάτω 10 λάθη στο League of Legends ? Να επιλέξετε τυχαία έναν χαρακτήρα χωρίς να δώσετε σημασία στην θέση της ομάδας σας που είναι ελεύθερη ; Αρνώντας να αλλάξετε μεριές με τους συμπαίκτες γνωρίζοντας ότι δεν πρόκειται να το νικήσετε ; ( ONLY MID or Feed ) Ακατάλληλο Support ( Γνωρίζετε πως μερικές φορές μερικοί χαρακτήρες δεν κάνουν για […]

Όταν χάνετε ένα παιχνίδι μερικές φορές σίγουρα ψάχνετε να βρείτε το λόγο.

Μερικές φορές οι αντίπαλοι σας παίζουν αρκετά πιο οργανωμένα από εσάς. Βέβαια άλλες φορές κάνετε ανόητα λάθη που σας κοστίζουν την νίκη του παιχνιδιού σας. Έχετε κάνει ποτέ τα παρακάτω 10 λάθη στο League of Legends ?

20140214_090358746

 1. Να επιλέξετε τυχαία έναν χαρακτήρα χωρίς να δώσετε σημασία στην θέση της ομάδας σας που είναι ελεύθερη ; Αρνώντας να αλλάξετε μεριές με τους συμπαίκτες γνωρίζοντας ότι δεν πρόκειται να το νικήσετε ; ( ONLY MID or Feed )
 2. Ακατάλληλο Support
  ( Γνωρίζετε πως μερικές φορές μερικοί χαρακτήρες δεν κάνουν για την θέση του Support. Παραδείγματος χάρη Nidalee . Ξέρετε πολύ καλά πως ένας παίχτης ο οποίος είναι αρκετά δυνατός στην θέση του support μπορεί να καταφέρει πολλά . Αλλά έχετε αναλογιστεί αν όντως αξίζει να αφήσετε το ADC σας χωρίς την κατάλληλη προστασία μόνο για να περάσετε καλά εσείς ;
 3. Ξεκινήστε ένα TeamFight από το πρώτο επίπεδο
  Η συνήθεια του γνωστού First Blood(Πρώτο Αίμα) στα πρώτα 2 λεπτά είναι αρκετά διαδεδομένη καθώς αρκετές φορές αγνοείται τα σινιάλα που σας κάνουν οι συμπαίκτες σας.
 4. Να μην δίνετε σημασία στον μικρό χάρτη
  Οι Αρχάριοι συνήθως κάνουν αυτό το λάθος και οι περισσότεροι από αυτούς χάνουν την ευκαιρία να δουν τα σινιάλα της ομάδας τους , τα οποία μπορούν να τους γλυτώσουν από πολλά.
 5. Να αποκαλύψετε την θέση σας χωρίς λόγο
  Για σκεφτείτε να έχετε αντίπαλο Ezreal , Jinx , Ziggs ή Caitlyn ;
 6.  Να πάρετε τυχαία αντικείμενα χωρίς να κοιτάτε τι έχει ανάγκη η ομάδα σας
  Αυτό συνήθως είναι εμφανές στους Top Laners ή Junglers . Καθώς αλλάζουν την λογική των αντικειμένων τους είτε σε αμυντικά είτε επιθετικά χωρίς να αποσκοπούν κάπου με αποτέλεσμα να μην μπορούν να καλύψουν την πραγματική αξία της θέσης τους.
 7. Ο τρόπος που παίζετε δεν είναι βολικός για την ομάδα
  Παιχνίδια όπως Riven Mid , Fiora Mid και Support Lee Sin μπορεί μερικές φορές να αποβούν αρκετά αποτελεσματικά . Αλλά σκεφτείτε πρόκειται να βοηθήσει την ομάδα σας αυτό όσο πρέπει ;
 8. Να παίρνετε τα Last Hit
  Ο αριθμός των Kills ( Εξοντώσεων ) δεν σημαίνει πως θα πάρετε σίγουρα την νίκη . Ειδικά αν όλοι η ομάδα χαλάει τις Ulti της σε χαρακτήρες που δεν μπορούν να βρουν λύση αποφυγής .
 9. Να κάνετε TeamFight άσκοπα χωρίς να είναι μαζεμένη όλη η ομάδα σας
  Αρκετές φορές μερικοί παίχτες θέλουν να κάνουν TeamFight με το που βλέπουν τους αντιπάλους τους ,αλλά αυτό που συμβαίνει στο τέλος είναι να είναι αρκετά λιγότεροι με αποτέλεσμα να καταλήγουν σε μειονεκτική θέση .
 10. Χρησιμοποιώντας τυφλά κινήσεις αποφυγής
  Μην χαλάτε κινήσεις όπως το Flash ή την Ulti σας αν πρόκειται να πεθάνετε . Αρκετές φορές γνωρίζετε πως πρόκειται να πεθάνετε γι’αυτό τότε μην αγχώνεστε και σκεφτείτε πως πρέπει να γλιτώσετε χρόνο για το οτιδήποτε που μπορεί μετά να σας προσφέρει την νίκη.
Περισσότερα νέα για το League of Legends
Tags