Σε 1080p θα τρέχει το Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes στο PS4

Το MGS5: Ground Zeroes θα τρέχει σε υψηλότερη ανάλυση στο PS4 σε σύγκριση με την έκδοση του Xbox One Η KONAMI δημοσίευσε τις αναλύσεις και το Frame Rate όλων των εκδόσεων του Ground Zeroes στην επίσημη ιστοσελίδα των Kojima Productions. Σύμφωνα με τη KONAMI ο νέος τίτλος της σειράς Metal Gear θα τρέχει σε 1080p στο Playstation 4 ενώ η έκδοση του Xbox One θα τρέχει σε 720p. Οι δύο next-gen εκδόσεις του παιχνιδιού θα τρέχουν σε 60 FPS και όπως είχε δηλώσει ο ίδιος ο Kojima στις αρχές Φεβρουαρίου, η έκδοση του PS4 είναι «ελαφρώς» καλύτερη από άποψη γραφικών. […]

Publisher
 

Το MGS5: Ground Zeroes θα τρέχει σε υψηλότερη ανάλυση στο PS4 σε σύγκριση με την έκδοση του Xbox One

MLRt2EM

Η KONAMI δημοσίευσε τις αναλύσεις και το Frame Rate όλων των εκδόσεων του Ground Zeroes στην επίσημη ιστοσελίδα των Kojima Productions.

Σύμφωνα με τη KONAMI ο νέος τίτλος της σειράς Metal Gear θα τρέχει σε 1080p στο Playstation 4 ενώ η έκδοση του Xbox One θα τρέχει σε 720p. Οι δύο next-gen εκδόσεις του παιχνιδιού θα τρέχουν σε 60 FPS και όπως είχε δηλώσει ο ίδιος ο Kojima στις αρχές Φεβρουαρίου, η έκδοση του PS4 είναι «ελαφρώς» καλύτερη από άποψη γραφικών.

Η ΚΟΝΑΜΙ δήλωσε πως: » Από τη στιγμή που το Metal Gear Solid V: Ground Zeroes είναι ένα Multi-platform παιχνίδι, είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε και να συγκρίνουμε το πως τρέχει και φαίνεται η κάθε έκδοση».

Για να δείτε τις φωτογραφίες σύγκρισης αλλά και τις επιδόσεις της κάθε έκδοσης πατήστε εδώ 

 

Περισσότερα νέα για το Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes