Νέο Trailer για το The Order:1866

Αύριο θα κυκλοφορήσει το νέο τρέιλερ του The Order:1866, της νέας αποκλειστικότητας του PS4 Στο φως της δημοσιότητας θα βγάλει η Sony, το τρέιλερ του νέου αποκλειστικού της τίτλου The Order: 1866. Το παιχνίδι διαδραματίζεται στη βικτοριανή εποχή και θα είναι δράσης, ενώ ανυπομονούμε να δούμε το πρώτο τρέιλερ μετά από εκείνο που δημοσιεύτηκε στην E3 2013 χρησιμοποιώντας την in-game μηχανή γραφικών. Ο νέος τίτλος της Sony, αναπτύσσεται από την Ready at Dawn, που μας έχουν προσφέρει στο παρελθόν τα God of War: Chain of Olympus και το sequel Ghost of Sparta στο PSP. Το τρέιλερ θα δημοσιευθεί στις 16:00 […]

Αύριο θα κυκλοφορήσει το νέο τρέιλερ του The Order:1866, της νέας αποκλειστικότητας του PS4

2439417-the+order+1886+trailer (1)

Στο φως της δημοσιότητας θα βγάλει η Sony, το τρέιλερ του νέου αποκλειστικού της τίτλου The Order: 1866. Το παιχνίδι διαδραματίζεται στη βικτοριανή εποχή και θα είναι δράσης, ενώ ανυπομονούμε να δούμε το πρώτο τρέιλερ μετά από εκείνο που δημοσιεύτηκε στην E3 2013 χρησιμοποιώντας την in-game μηχανή γραφικών.

Ο νέος τίτλος της Sony, αναπτύσσεται από την Ready at Dawn, που μας έχουν προσφέρει στο παρελθόν τα God of War: Chain of Olympus και το sequel Ghost of Sparta στο PSP. Το τρέιλερ θα δημοσιευθεί στις 16:00 ώρα Ελλάδος και ελπίζουμε πως θα πάρουμε μία πρώτη γεύση καθαρού gameplay.