Κατανοήστε πλήρως τον Teemo μέσα από 10 προτάσεις

Ο Teemo είναι ίσως ένας από τους πιο διάσημους χαρακτήρες στο League of Legends. Ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω 10 προτάσεις : Ο Teemo και η Evelyn είναι δύο χαρακτήρες που έχουν την δυνατότητα να είναι αόρατοι για αρκετή ώρα. Ο αόρατος Teemo , μπορεί ακόμα να χτυπηθεί από χαρακτήρες όπως η Morgana ή ο Graves. Ικανότητες με αρκετό output damage μπορούν να σταματήσουν τον Teemo από το να είναι αόρατος , εκτός του Ignite. H δεύτερη του κίνηση που δίνει αρκετή ταχύτητα ακυρώνεται ανάλογα με τις κινήσεις των αντιπάλων και σύμφωνα με το συνολικό damage που κάνουν , εκτός […]

Ο Teemo είναι ίσως ένας από τους πιο διάσημους χαρακτήρες στο League of Legends.

Ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω 10 προτάσεις :

20140216_021216496

  1. Ο Teemo και η Evelyn είναι δύο χαρακτήρες που έχουν την δυνατότητα να είναι αόρατοι για αρκετή ώρα.
  2. Ο αόρατος Teemo , μπορεί ακόμα να χτυπηθεί από χαρακτήρες όπως η Morgana ή ο Graves.
  3. Ικανότητες με αρκετό output damage μπορούν να σταματήσουν τον Teemo από το να είναι αόρατος , εκτός του Ignite.
  4. H δεύτερη του κίνηση που δίνει αρκετή ταχύτητα ακυρώνεται ανάλογα με τις κινήσεις των αντιπάλων και σύμφωνα με το συνολικό damage που κάνουν , εκτός από το Ignite.
  5. H απόσταση χτυπήματος της τρίτης του είναι αρκετά μεγαλύτερη από το Basic Attack του , αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να το αναβαθμίσουμε λόγο της παθητικής ικανότητας του.
  6. Ο Teemo μπορεί να τοποθετήσει 39 μανιτάρια το μέγιστο.
  7. Η ζημιά που προκαλούν τα μανιτάρια δεν αυξάνουν το ποσοστό της ,καθώς ασχέτως με το πόσα μανιτάρια θα πατήσει κάποιος, αυτά απλός μηδενίζουν τον χρόνο που χρειάζεται για να τελειώσει η κίνηση.
  8. Τα μανιτάρια που ανακαλύφθηκαν από το κόκκινο Trinket δεν πρόκειται να κάνουν ζημιά σε όποιον τα πατήσει.
  9. Ο Teemo έχει μπλε μάτια.
  10. Το σώμα του Teemo εξαφανίζεται πλήρως όταν σκοτωθεί από την Ulti του Fizz , διότι τον καταπίνει εντελώς ο καρχαρίας.
Tags
,